Inbrott. En boende i Barkarby gjorde en obehaglig upptäckt under morgonen, då personen upptäckte att det varit inbrott i bostaden under natten. Foto: Leif Oldenburg

Boende låg och sov medan tjuvarna bröt sig in

Natten till onsdagen bröt sig en eller flera inbrottstjuvar in i en villa i Barkarby. En person låg och sov i villan när inbrottet ägde rum.

  • Publicerad 11:52, 28 feb 2018

Under onsdagsmorgonen gjorde en boende i en villa i Barkarby en obehaglig upptäckt. Under natten hade det varit inbrott på villans nedervåning där fönster hade krossats. Något som den boende, som sov på övervåningen, inte hade vaknat av.

– Man måste ha panik om man gör inbrott i en villa där folk ligger och sover, oftast syns ju sånt utifrån genom att en bil till exempel är parkerad på uppfarten. Det är ovanligt att det sker, säger Albin Näverberg på Järfällapolisen.

Det är ännu oklart vad inbrottstjuven stulit. I skrivande stund finns ingen misstänkt för brottet, som rubriceras som grov stöld. En teknisk undersökning ska göras av platsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här är Sveriges bästa korvmoj

Nyheter Artur: "Jag är korv, jag luktar korv, jag tänker korv" Det började som en liten skruttig, cylinderformad korvmoj. Nu kan kocken Artur Oziemkowski och hans korvkiosker i Barkarby och Skogås stoltsera med att ha Sveriges bästa korv.torsdag 22/3 16:38

Här åker du säkrast skridskor i Järfälla

Nyheter "Det kan alltid hända saker med väderlek och is" Skridskosugen, men osäker på hur bra isarna är i Järfälla? För den som vill bege sig ut är det området runt Ängsjö som gäller.onsdag 21/3 16:04