Bokvinnaren är utsedd – grattis Siv!

Grattis Siv Holgers i Järfälla! Du har vunnit Anne-Lie Högbergs två böcker, ”Det kommer aldrig mer vara du” och ”Väck mig när det är över”.

  • Publicerad 10:00, 5 okt 2017

Förra veckan utannonserade Upplands-BroBladet och BålstaBladet en utlottning av Anne-Lie Högbergs första två böcker. Vi ställde frågan vad huvudkaraktären i böckerna heter. Svaret är Agnes och det har trillat in i inboxen varje dag. Nu är vinnaren dragen.

– Grattis till vinnaren! Jag hoppas att hon ska tycka om böckerna, säger Anne-Lie Högberg.

Motvind och medvind

”Det kommer aldrig mer vara du” beskriver Anne-Lie Högberg som en relationsroman om att gå stark ur motgångar. Och att skillnaden mellan motvind och medvind kan bero på åt vilket håll man står. Övergiven och med krossat hjärta ska Agnes ta hand om jobb, barn – och sig själv. Hon tvingas också inse att väninnan inte bara fått Oscar utan även blivit styvmamma till hennes barn. Hon märker snart att det inte lätt att gå vidare när det som inte fick hända just gjort det.

Kamp om överlevnad

I ”Väck mig när det är över” måste Agnes hålla hårt i det hon tror på. Denna gång är det full storm och döden flåsar henne i nacken. Allt ställs på sin spets och stora bekymmer blir små när hennes livs största kamp måste övervinnas. Hon måste överleva.

Q&A

Frågan: Vad heter huvudkaraktären i Anne-Lie Högbergs böcker?

Svaret: Agnes.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fredagens blåljus: 35-åring fyllde protokollet

Två kontroller polis gjorde av personer i Bålsta gav resultat på fredagen.lördag 17/2 10:46

Zalandos lager klart först efter sommaren

Zalando räknar med att nya lagret i Brunna står klart efter sommaren. Hittills är lite mer än 100 personer rekryterade, till ett arbetslag som ska bli omkring 500.lördag 17/2 10:00

Senaste numret

Bålstabladet