Polisinsats i Årsta. Ett misstänkt föremål ska undersökas efter larm om att det kan vara farligt. Foto: Läsarbild av EvaLena Brännlund

Bombgruppen på plats i Årsta efter larm om misstänkt paket

Ett område kring Ottsjövägen i Årsta är avstängd. Detta för att polisens bombgrupp undersöker ett misstänkt paket. Vid 16-tiden konstaterade tekniker att föremålet var ofarligt.

  • Publicerad 13:25, 17 apr 2018

En man ringde vid 11-tiden på tisdagen till polisen med uppgiften att ett eventuellt farligt paket fanns på plats i Årsta.

– Vi vet inte vad han grundat det på, men som en ren säkerhetsåtgärd har vi skickat dit våra tekniker och spärrat av gatan, säger Sven-Erik Olsson. presstalesperson hos Stockholmspolisen.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Hur länge det kommet vara avspärrat kan man inte säga i nuläget.

– Troligen kommer man transportera bort paketet och kontrollera det. Det är inget som tyder på att det finns någon substans i det mannen som ringt in påstår, säger Sven-Erik Olsson.

Vid 16-tiden meddelade tekniker att föremålet var ofarligt.

Ottsjövägen i Årsta. Foto: Hitta.se © Lantmäteriet/Metria

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Så rustar de Nackareservatet inför sommaren

Nyheter "Skräpar ner" medvetet Naturbibliotek, massor av växter, handikappanpassade grillar och fler holkar till fladdermöss. Det här händer i Nackareservatet nu när värmen är på g. Inklusive en kontroversiell nyhet.måndag 23/4 19:00

KLUBBAT: Ny skola ska byggas i Gröndal

Nyheter Den gamla ska rivas och ersättas Stockholms kommunfullmäktige har nu sagt ja till att bygga en helt ny kommunal grundskola i Gröndal för nära en halv miljard kronor.måndag 23/4 18:11