Det var i lördags som en man misshandlades i garaget. Foto: Lotten Engbom

Bråk i Täby centrum – man slogs blodig

I lördags vid 18-tiden fick polisen rapport om ett tumult i garaget i Täby centrum. Det ledde till flera polisanmälningar.

  • Publicerad 10:56, 11 sep 2017

– Det var ett tiotal ungdomar som slog en man så att han blödde. De smällde smällare på mannens bil också, berättar Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Han berättar att två personer har "boxats" mot varandra.

– Det blev en anmälan och en motanmälan om misshandel och skadegörelse. Patrullen körde hem en yngling, säger Anders Bryngelsson.

 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Stopp i Löttingetunneln under eftermiddagen

Nyheter Polis var på plats En bil blockerade körfältet i tunneln på Norrortsleden i Täby. Något som stoppade trafiken helt.måndag 20/11 16:50

Täby centrums storsatsning - kör morgonshopping

Nyheter "Vill jobba med oväntade upplevelser" Nu på fredag är det stor shoppingdag på flera platser i världen, så även i Täby, Vallentuna och Danderyd.måndag 20/11 16:39