Det var i lördags som en man misshandlades i garaget. Foto: Lotten Engbom

Bråk i Täby centrum – man slogs blodig

I lördags vid 18-tiden fick polisen rapport om ett tumult i garaget i Täby centrum. Det ledde till flera polisanmälningar.

  • Publicerad 10:56, 11 sep 2017

– Det var ett tiotal ungdomar som slog en man så att han blödde. De smällde smällare på mannens bil också, berättar Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Han berättar att två personer har "boxats" mot varandra.

– Det blev en anmälan och en motanmälan om misshandel och skadegörelse. Patrullen körde hem en yngling, säger Anders Bryngelsson.

 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Förlust på 27 miljoner mer än väntat - nu ska förvaltningen granskas

Nyheter Parisa Liljestrand (M): "En oerhörd chock" Den redovisade prognosen på minus sex miljoner kronor har nu ökat rejält till 33 miljoner kronor. Nu ska socialförvaltningen i Vallentuna granskas.lördag 20/1 10:45

QUIZ: Kungafamiljen i den kungliga huvudstaden

Nyheter Hur bra koll har du egentligen på vår kungafamiljs förehavanden i Stockholm? Utmana dina rojalistiska kunskaper i vårt quiz!fredag 19/1 17:00