Det var i lördags som en man misshandlades i garaget. Foto: Lotten Engbom

Bråk i Täby centrum – man slogs blodig

I lördags vid 18-tiden fick polisen rapport om ett tumult i garaget i Täby centrum. Det ledde till flera polisanmälningar.

  • Publicerad 10:56, 11 sep 2017

– Det var ett tiotal ungdomar som slog en man så att han blödde. De smällde smällare på mannens bil också, berättar Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Han berättar att två personer har "boxats" mot varandra.

– Det blev en anmälan och en motanmälan om misshandel och skadegörelse. Patrullen körde hem en yngling, säger Anders Bryngelsson.

 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Tog sin in i Djursholmsvilla – hotade boende med "tillhygge"

Nyheter "Vi är fortfarande på plats" Strax efter luinchtid under lördagen blev en familj i Djursholm bestulna på sin bil. Gärningspersonerna ska tagit sig in i fastigheten och hotade de boende.lördag 23/9 13:49

Miljövänlig höstfest på söndag

Nyheter Att odla nära och att återanvända är två starka trender. Nu på söndag går det att fynda närodlade grönsaker, fårskinn och loppis, på höstfesten i Brottby.fredag 22/9 17:47