Foto: Sacharias Källdén

Bråk i Täby centrum - slogs med vakter

Ordningsvakter i Täby centrum stötte på motstånd när de skulle avvisa en stökig person.

  • Publicerad 08:57, 5 mar 2018

Det var vid 19:30-tiden i lördags kväll som det blev bråk när ordningsvakter skulle avvisa en stökig person från Täby centrum.

En kompis till den personen som skulle avvisas lade sig i och tillsammans började de två slåss med väktarna.

– En av personerna sprang sedan iväg, men den ena greps och blev anmäld för våldsamt motstånd, försök till våld mot tjänsteman och ringa narkotikabrott, säger Eva Nilsson på Stockholmspolisens ledningscentral.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Djursholmsskolans nya knep för eleverna – "det var toppen"

Nyheter "Trodde på mer protester" Dagliga promenader, ja det kommer ingå för alla elever på Elevverket i Djursholm under de kommande två veckorna.måndag 19/3 15:16

Storstugan skrotar planerna på skyskrapa

Nyheter Upprörda känslor kring jättebygget I lördags hade boende i Storstugan en extrastämma i Tibble teater. En av huvudpunkterna på mötet var planerna på ett 105 våningar högt torn.måndag 19/3 15:11