Slagsmål. Bilister hamnade i slagsmål med varandra. Foto: Mostphotos/ROLF ANDERSSON

Bråk mellan två bilister i Täby - började slåss

Det blev upprörd stämning mellan två bilister på morgonen i dag, fredag, vid Roslags Näsby trafikplats.

  • Publicerad 08:46, 20 okt 2017

Vid 07:50 på fredagsmorgonen larmades polisen om att två personer slogs vid Roslags Näsby Trafikplats.

– En förbipasserande sa att två personer slogs med varandra. Och vid sidan av vägen stod det två bilar, säger Eva Nilsson på polisens ledningscentral.

Vittnet trodde att bråket grundade sig i att personerna hade krockat under morgonrusningen, men så var inte fallet.

– Det handlade om en mindre trafikincident som gjorde att personerna blivit osams. De hade troligtvis ställt sig vid sidan av vägen för att prata, men den upprörda stämningen ledde till att personerna började slåss, säger Eva Nilsson.

En patrull anlände till platsen och fick arbeta som medlare mellan personerna.

– Det upprättades ingen anmälan om misshandel eller så. Allt handlade om irritation och polisen fick hjälpa till att medla, säger Eva Nilsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

QUIZ: Kungafamiljen i den kungliga huvudstaden

Nyheter Hur bra koll har du egentligen på vår kungafamiljs förehavanden i Stockholm? Utmana dina rojalistiska kunskaper i vårt quiz!fredag 19/1 17:00

Trafikolycka i Täby - två bilar bärgades

Nyheter "ambulans till platsen Två personbilar var med i en trafikolycka under eftermiddagen. Ambulans och polis är på väg till platsen.fredag 19/1 16:30