Foto: Mostphotos

Brott i bil i Grillby

Båda de brott som hamnade i polisens rapporter under det senaste dygnet har skett i Grillby. Båda är kopplade till bilförare.

  • Publicerad 08:58, 9 apr 2018

Måndag 05:30

Grillby

Rattfylla. En man i 50-årsåldern, skriven i Enköpings kommun, är misstänkt för rattfylleri, alternativt grovt rattfylleri. Då polisen stoppade bilen han körde i Grillby fick han blåsa och det gav positivt utslag på alkohol. Mannen fick lämna ifrån sig körkortet på platsen.

Söndag 14:30

E18, Grillby

Drogbrott med mera. Efter vittnestips följde polis efter en personbil och hann i kapp den på E18. Föraren, en man i 30-årsåldern, är misstänkt för grov olovlig körning, narkotikabrott, och drograttfylleri. Han fick lämna platsen till fots efter förhör.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Inbrott på företag som hyr ut maskiner

Nyheter Ett maskinuthyrningsföretagpå Skälbygatan har haft infrott under natten mellan fredag och lördag. – Övervakningsfilm finns, men alla iakttagelser är intressanta, säger närpolischef Jan Håkansson.söndag 22/4 8:53

Lugnt - utom i källarförråden

Nyheter Vårvärmen är här, men fredagen blev ändå mycket lugn i Enköping. Fast ni som har källarförråd kan väl kolla en extra gång så ni sluppit påhälsning.lördag 21/4 9:33