Räddningstjänsten har spolat skum på platsen och en spolbil inväntas nu för att sanera på platsen. Foto: Johann Bernövall

Buss rammade flera motorcyklar i City

En trafikolycka har inträffat på Vasagatan nu på tisdagsmorgonen. Enligt polisen ska en SL-buss ha kört in i ett flertal parkerade motorcyklar.

  • Publicerad 10:47, 3 okt 2017

Klockan 09.28 på tisdagsmorgonen larmades polisen om en trafikolycka på Vasagatan alldeles i korsningen vid Kungsgatan.

– De initiala uppgifterna var att en moped och en buss varit inblandade. Men det verkar snarare vara en buss som har kört in i flera parkerade motorcyklar, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Patruller arbetar nu på platsen med att reda ut vad som har hänt. Det finns i nuläget inga uppgifter om några skadade.

– Vi har inte hört något om det i nuläget, säger Eva Nilsson.

Enligt StockholmDirekts reporter på plats "luktar det bensin" runt olycksområdet. Vägen avstängd och en ordningsvakt uppmanar gående att ta en annan väg. Trafiken flyter dock på.

Nu väntar räddningstjänsten på att en spolbil ska anlända och sanera platsen från skum och drivmedel som har läckt ut på vägbanan.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

De bor, lever och jobbar – på 22 kvadrat

Nyheter Konstnärsparet på Gärdet: "Vi har en ganska snål budget" Konstnärerna Alice Herbst, 25, och Christofer Högman, 23, bor i en etta på Gärdet som också är deras gemensamma ateljé. Just nu lyckas de leva på sin konst.måndag 19/3 11:06