Räddningstjänsten har spolat skum på platsen och en spolbil inväntas nu för att sanera på platsen. Foto: Johann Bernövall

Buss rammade flera motorcyklar i City

En trafikolycka har inträffat på Vasagatan nu på tisdagsmorgonen. Enligt polisen ska en SL-buss ha kört in i ett flertal parkerade motorcyklar.

  • Publicerad 10:47, 3 okt 2017

Klockan 09.28 på tisdagsmorgonen larmades polisen om en trafikolycka på Vasagatan alldeles i korsningen vid Kungsgatan.

– De initiala uppgifterna var att en moped och en buss varit inblandade. Men det verkar snarare vara en buss som har kört in i flera parkerade motorcyklar, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Patruller arbetar nu på platsen med att reda ut vad som har hänt. Det finns i nuläget inga uppgifter om några skadade.

– Vi har inte hört något om det i nuläget, säger Eva Nilsson.

Enligt StockholmDirekts reporter på plats "luktar det bensin" runt olycksområdet. Vägen avstängd och en ordningsvakt uppmanar gående att ta en annan väg. Trafiken flyter dock på.

Nu väntar räddningstjänsten på att en spolbil ska anlända och sanera platsen från skum och drivmedel som har läckt ut på vägbanan.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Globetrotter öppnar krog med peruansk touch

Nyheter Nyöppnat på Södermalm I sin nystartade restaurang vid Skanstull blandar Valentin Checa sin barndoms smaker från Peru med influenser från livet som globetrotter.måndag 16/10 19:30

AVSLÖJAR: Stadens nya skolregler skulle uppfostra föräldrar

Nyheter Stoppades i sista stund Staden ville sätta ner foten mot föräldrar som ställer orimliga krav på lärare. Därför togs en lista med uppfostrande regler fram för hur alla föräldrar ska bete sig mot skolan. Men den stoppades i...måndag 16/10 16:45