Carina Lund har somnat in efter en tids sjukdom

Idag vajar flaggorna utanför kommunhuset i Bålsta på halv stång. Håbopolitikern Carina Lund har somnat in efter en tids sjukdom.

  • Publicerad 08:40, 3 jan 2018

Det meddelade Håbomoderaterna via sin hemsida på tisdagskvällen.

– Det känns tungt, och det är en oerhört stor sorg att Carina gått bort. Våra tankar är såklart hos familjen just nu, säger Liselotte Grahn Elg (M).

På grund av sjukdom avsade sig Carina Lund (M) vid kommunfullmäktigemötet den 4 december 2017 uppdragen som kommunalråd, kommunstyrelsens ordförande och ett antal uppdrag i övrigt. Som efterträdare till Carina valde fullmäktige Liselotte Grahn Elg (M).

– Det är bara en månad sedan jag blev vald. Carina skulle fokusera lite mer på att bli frisk. Det har gått alldeles för fort. Hon hade så mycket kvar att ge, säger Liselotte Grahn Elg och fortsätter:

– Vi kommer att minnas hennes humor, hennes goda ledarskap och att hon alltid var positiv och såg möjligheterna i allt. Det tar vi med oss.

Liselotte Grahn Elg berättar att hon också kommer att kalla till ett extra gruppmöte för att prata igenom det som hänt.

Det finns nu möjlighet att skriva i den kondoleansbok som finns i foajén i kommunhuset.

En kondoleansbok kommundirektören Per Nordenstam höll på att lägga fram under onsdagsmorgonen när Bålstabladet ringde honom.

– Det känns förstås väldigt tungt, vi har haft ett nära samarbete under två års tid, säger Per Nordenstam.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kevin Lyttle gästar Kungsängen

Den 27 januari gästar världsartisten, Kevin Lyttle, Kungsängen Restaurang och Sportbar. Reaktionerna både bland gäster och anställda är starka.onsdag 17/1 11:58

Håbos näringsliv ska bli topp 20 i Sverige

Näringslivet i Håbo kommun har varit ett sorgebarn länge. Nu ska det lyfta rejält de kommande åren. – Vi ska vara en av Sveriges 20 bästa kommuner när det gäller näringslivet, säger Håbo Marknads vd...onsdag 17/1 9:32

Senaste numret

Bålstabladet