Curry. Kenneth Landberg och Gunn Britt Ejdelid utgör duon Curry som blandar pop och folkmusik. Foto: Fredrik Gustafsson

Curryblandning invigde öppen scen på Tingshuset

Fullsatt när scenen i tingshuset öppnades upp för Enköpingsborna. – Hela grejen blev precis som vi önskade, säger artisten Kenneth Landberg.

  • Publicerad 16:18, 26 mar 2018

I söndags var det premiär för vårens nya evenemang i Tingshuset i Enköping "Öppen scen". Ett arrangemang som resulterade i fulla bänkrader.

– Vi kallar oss "Curry" för att vi tycker att vi är en bra blandning. Som kryddan. Pop och folkmusik, man och kvinna. Sen är vi ett par också, sade Kenneth Landberg, mellan låtarna.

Låtar som framförallt har den norska folkmusikgruppen Hekla Stålstrenga som upphovsman, men som Kenneth skrivit svensk text till.

– Vi har har spelat mycket ihop, och har letat efter evenemang att spela upp dem på. Sen hittade vi det här. Så vi anmälde oss. Och det är vi jättenöjda över att vi gjorde, säger Kenneth och tillägger:

– Hela grejen blev precis som vi önskade.

Efter att Curry klivit av scenen påannonserade konfrencieren kvällens andra musikduo – Två rosor och ett piano, som bestod av sångerskan Linda Johansson och pianisten Rolf Carlsson. Duon blandade låtar av bland andra Frank Sinatra och Helene Sjöholm.

Kvällens sista uppträdande stod världsartisten Jalal Joubi, med musiker, för. Med musik som resulterade i både vilda applåder och spontandans.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Inbrott på företag som hyr ut maskiner

Nyheter Ett maskinuthyrningsföretagpå Skälbygatan har haft infrott under natten mellan fredag och lördag. – Övervakningsfilm finns, men alla iakttagelser är intressanta, säger närpolischef Jan Håkansson.söndag 22/4 8:53

Lugnt - utom i källarförråden

Nyheter Vårvärmen är här, men fredagen blev ändå mycket lugn i Enköping. Fast ni som har källarförråd kan väl kolla en extra gång så ni sluppit påhälsning.lördag 21/4 9:33