Foto: Mostphotos

Cyklist avled i bussolycka på Brommaplan

Den person som blev påkörd av en buss på Brommaplan under eftermiddagen har avlidit.

  • Publicerad 17:00, 28 jun 2017

Strax innan två på onsdagseftermiddagen blev en man på cykel påkörd av en buss inne på busstorget på Brommaplan.

– Den uppgift jag har är att han ska ha befunnit sig med cykel på busstorget och på något sätt kommit i vägen för bussen, säger Åsa Wallentin på polisens ledningscentral.

Person klämdes fast under buss på Brommaplan

Mannen klämdes fast under bussen och fick tas loss med hjälp av räddningspersonal. Han fördes sedan med ambulans till sjukhus. På onsdagseftermiddagen står det klart att mannen avlidit av sina skador.

Polisen har inlett en förundersökning om vållande till annans död.

– Nu utreder man omständigheterna runt händelsen, säger Åsa Wallentin.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Så fastnar barn i klorna på kriminella gäng

Polisen trappar upp mot gängen – socialtjänsten hänger inte med 15-åringen kliver av tunnelbanan. I centrum står det kriminella nätverket och säljer cannabis och kokain. Samma människor som pojken är skyldig 12 000 kronor. Nu står han inför två val: Fixa fram...fredag 23/2 11:50

"Hårdare straff löser inga problem"

Ungdomsbehandlare: Vi har alla ett ansvar I stället för att skuldbelägga föräldrar borde samhället se till att varenda unge har tillgång till så många skyddsfaktorer som möjligt. Det menar Therese Karlsson och Tina Lindmark på SIG i...fredag 23/2 11:48