Foto: Mostphotos

Cyklist avled i bussolycka på Brommaplan

Den person som blev påkörd av en buss på Brommaplan under eftermiddagen har avlidit.

Strax innan två på onsdagseftermiddagen blev en man på cykel påkörd av en buss inne på busstorget på Brommaplan.

– Den uppgift jag har är att han ska ha befunnit sig med cykel på busstorget och på något sätt kommit i vägen för bussen, säger Åsa Wallentin på polisens ledningscentral.

Person klämdes fast under buss på Brommaplan

Mannen klämdes fast under bussen och fick tas loss med hjälp av räddningspersonal. Han fördes sedan med ambulans till sjukhus. På onsdagseftermiddagen står det klart att mannen avlidit av sina skador.

Polisen har inlett en förundersökning om vållande till annans död.

– Nu utreder man omständigheterna runt händelsen, säger Åsa Wallentin.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hyresgästerna i Hässelby möts i rabatten

"Man kan ha det fint även om man inte bor i radhus" Man behöver inte äga sin bostad för att bry sig om sitt kvarter. Det menar hyresgästerna på Persikogatan i Hässelby strand som förvandlat sin dystra utegård till ett grönskande paradis.tisdag 26/9 16:49

JARNLO: Det är ju själva fan att det måste komma från en man

Krönika: Ge mig en skitstorm, tack! "Man nummer 1 litar alltså på fullt allvar på att random man nummer 2 har bättre koll på artikelns innehåll än reportern som har skrivit den. Varför?" frågar sig vår nyhetschef Hampus Jarnlo.tisdag 26/9 8:30