SKADAD CYKLIST. En cyklist har förts till sjukhus efter en trafikolycka vid Vanadisplan. Foto: Mostphotos

Cyklist påkörd av lastbil under morgonen

Under fredagsmorgonen var en cyklist och en lastbil inblandade i en trafikolycka. Cyklisten är förd till sjukhus men skadeläget är ännu oklart.

  • Publicerad 09:33, 12 jan 2018

Det var klockan 8.13 som polisen fick samtal om en trafikolycka mellan en cyklist och en lastbil vid Vanadisplan i Vasastan.

Polisen har inga exakta detaljer över hur olyckan gick till, men lastbilschauffören är misstänkt för vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada.

– Det är lastbilschauffören som är misstänkt. Vi ska hålla förhör inom kort, säger Åsa Wallentin vid Stockholmspolisen.

Hur pass skadad cyklisten blev var vid 9.30–tiden ännu oklart.

– Vi vet inte mer än att cyklisten är förd till sjukhus. Några uppdateringar därifrån har vi inte fått än, säger Åsa Wallentin.

Polisen har startat en förundersökning om vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppsskada.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hjorthagenpar gör trippel i lokal pjäs

Nyheter Stans mest lokala teater gör det igen En fristående fortsättning på två tidigare Hjorthagenpjäser har snart premiär.lördag 20/1 11:00

Hammarby bjuder på gratisbandy på söndag

Nyheter Fri entré – men du kan ändå köpa biljett På söndag är det dags för Bandyns dag på Zinkensdamm när Hammarby tar emot Edsbyn.fredag 19/1 19:13