I morse strax efter klockan sex kolliderade en bilist och en cyklist vid Stora Mossens backe. Foto: Ellinor Prawitz

Cyklist till sjukhus efter kollision med bilist

I morse strax efter klockan sex kolliderade en cyklist och en bilist vid Stora Mossens Backe. Cyklisten fick föras till sjukhus men ska ha varit vaken och talbar, enligt polisen.

  • Publicerad 08:47, 8 sep 2017

Klockan 06:17 fick polisen larm om en kollision mellan en cyklist och bilist vid Stora Mossens Backe.

– Cyklisten blev förd till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart men cyklisten ska ha varit vaken och talbar, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson på Stockholmspolisen.

LÄS MER: Cyklist och bilist i krock i Råcksta

Oklart vad som har hänt

I nuläget är det fortfarande oklart vad som föranledde kollisionen.

– Det har upprättats en trafikolycksrapport men jag kan inte svara på om det finns någon brottsmisstanke. Polispatrullen kommer att avrapportera inne på stationen vid tillfälle, säger Sven-Erik Olsson.

LÄS MER: Cyklist skadad i kollision i Spånga

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ungas livsfarliga lek på tvärbanan fortsätter

Nyheter Nu vidtar Arriva åtgärder Ungdomar fortsätter åka mellan vagnarna på tvärbanan i Hammarby sjöstad. Nu ska Arriva ut till skolorna i området för att varna eleverna.torsdag 23/11 21:10

Stockholmshem tvingar hyresgäster säga ja till Ica

Nyheter Hemlig inspelning avslöjar kravet för att få ett förstahandskontrakt Alla nya hyresgäster tvingas säga ja till att Ica Kvantum byggs i kvarteret Linjalen på Södermalm. De som vägrar får inget hyreskontrakt av kommunala Stockholmshem.torsdag 23/11 19:50