I morse strax efter klockan sex kolliderade en bilist och en cyklist vid Stora Mossens backe. Foto: Ellinor Prawitz

Cyklist till sjukhus efter kollision med bilist

I morse strax efter klockan sex kolliderade en cyklist och en bilist vid Stora Mossens Backe. Cyklisten fick föras till sjukhus men ska ha varit vaken och talbar, enligt polisen.

Klockan 06:17 fick polisen larm om en kollision mellan en cyklist och bilist vid Stora Mossens Backe.

– Cyklisten blev förd till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart men cyklisten ska ha varit vaken och talbar, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson på Stockholmspolisen.

LÄS MER: Cyklist och bilist i krock i Råcksta

Oklart vad som har hänt

I nuläget är det fortfarande oklart vad som föranledde kollisionen.

– Det har upprättats en trafikolycksrapport men jag kan inte svara på om det finns någon brottsmisstanke. Polispatrullen kommer att avrapportera inne på stationen vid tillfälle, säger Sven-Erik Olsson.

LÄS MER: Cyklist skadad i kollision i Spånga

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ovanliga fyndet: Här kan Spångaborna ha snackat med gudarna

Nyheter Amuletter kastades i "önskebrunn" Arkeologer har gjort ett jättefynd av amuletter på utgrävningsplatsen i Hjulsta. Nu tror de att dåtidens Spångabor använt kultplatsen för att komma i kontakt med högre makter.söndag 24/9 9:27

Förslag: Bygg kiosker på pendeln

Nyheter Berlin en förebild Det borde vara lättare att kunna köpa en kopp kaffe i kollektivtrafiken. Det tycker Miljöpartiet som föreslår fler kiosker på de mest trafikerade stationerna.söndag 24/9 9:11