I morse strax efter klockan sex kolliderade en bilist och en cyklist vid Stora Mossens backe. Foto: Ellinor Prawitz

Cyklist till sjukhus efter kollision med bilist

I morse strax efter klockan sex kolliderade en cyklist och en bilist vid Stora Mossens Backe. Cyklisten fick föras till sjukhus men ska ha varit vaken och talbar, enligt polisen.

  • Publicerad 08:47, 8 sep 2017

Klockan 06:17 fick polisen larm om en kollision mellan en cyklist och bilist vid Stora Mossens Backe.

– Cyklisten blev förd till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart men cyklisten ska ha varit vaken och talbar, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson på Stockholmspolisen.

LÄS MER: Cyklist och bilist i krock i Råcksta

Oklart vad som har hänt

I nuläget är det fortfarande oklart vad som föranledde kollisionen.

– Det har upprättats en trafikolycksrapport men jag kan inte svara på om det finns någon brottsmisstanke. Polispatrullen kommer att avrapportera inne på stationen vid tillfälle, säger Sven-Erik Olsson.

LÄS MER: Cyklist skadad i kollision i Spånga

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Stockholms eget The Factory finns på Söder

Nyheter Men är det inte förvillande likt ett vanligt frilanskontor? Andy Warhols högkvarter The Factory lockade ikoner som Dali, Mick Jagger och Truman Capote till fest och dekadens i decennier. Men vad som hittills varit okänt är att konstcentret fått en, något...tisdag 20/2 8:12

Siri gör podd av folks kärlekshistorier

Nyheter "Alla kan relatera till det" Kärlek när den påverkar som mest. I varje avsnitt av nya podden Hungriga hjärtan får lyssnaren möta en persons starkaste relationsberättelse.tisdag 20/2 6:53