Det är fortfarande oklart hur pass skadad cyklisten är. (OBS, genrebild) Foto: Mostphotos

Cyklist till sjukhus efter kollision med bilist

En cyklist och en bilist kolliderade på Birger Jarlsgatan vid lunchtid i dag. Cyklisten fördes till sjukhus med okända skador.

  • Publicerad 16:03, 10 nov 2017

Klockan 12.13 i dag larmades polisen om en trafikolycka på Birger Jarlsgatan på Östermalm. På plats visade det sig att en cyklist och en bilist hade kolliderat.

Cyklisten fördes till sjukhus med okända skador. Enligt Eva Nilsson vid polisens regionledningscentral var det vid 15-tiden ännu oklart vad som hade hänt. Det fanns inte heller några uppgifter om skadeläget.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android


 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Insats i Vasastan – område avspärrat

Nyheter Polisen utreder misstänkt föremål under bil Ett område i Vasastan har spärrats av sedan ett misstänkt föremål har påträffats under en bil. Bilen uppges tillhöra en person som tidigare har hotats. Polisen arbetar nu på platsen.måndag 23/4 9:31

Stora förseningar för Nackabussar efter olycka

Nyheter Långa köer och inställda avgångar för resenärer in mot Slussen En trafikolycka mellan två personbilar på väg 222 vid trafikplats Nacka orsakar stora förseningar i busstrafiken nu på måndagsmorgonen med långa köer som följd.måndag 23/4 9:24