Det är fortfarande oklart hur pass skadad cyklisten är. (OBS, genrebild) Foto: Mostphotos

Cyklist till sjukhus efter kollision med bilist

En cyklist och en bilist kolliderade på Birger Jarlsgatan vid lunchtid i dag. Cyklisten fördes till sjukhus med okända skador.

  • Publicerad 16:03, 10 nov 2017

Klockan 12.13 i dag larmades polisen om en trafikolycka på Birger Jarlsgatan på Östermalm. På plats visade det sig att en cyklist och en bilist hade kolliderat.

Cyklisten fördes till sjukhus med okända skador. Enligt Eva Nilsson vid polisens regionledningscentral var det vid 15-tiden ännu oklart vad som hade hänt. Det fanns inte heller några uppgifter om skadeläget.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android


 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Grand gör om fasaden – för att se äldre ut

Nyheter "Vi vill återskapa en fasad som berättar vår historia" Uppmärksamma stockholmare har noterat att en del av Grand Hôtel sett annorlunda ut den senaste veckan. Målet är att hela byggnaden ska genomgå samma totalförvandling.fredag 17/11 16:08

Här blir nytt bilförbud på Södermalm

Nyheter Gata planeras stängas av för privatfordon För att öka framkomligheten för busslinje 4 kommer delar av den centrala gatan på Södermalm att stängas av.fredag 17/11 11:55