På gång. 25 november hoppas Vällingby centrum att isbanan ska öppna. Foto: Stella Papapanagiotou

Då kan du åka skridskor i Vällingby igen

Har du sett vad som händer på torget i Vällingby centrum? Förberedelserna för årets skridskobana är i full gång!

  • Publicerad 17:22, 8 nov 2017

Det brukar vara många som vill åka skridskor på torget i Vällingby centrum under vintern. Snart är det dags igen för åksugna att snöra på sig grillorna.

– Vi jobbar för att öppna den 25 november men det har med väder och vind att göra. Det måste vara kallt ett visst antal dygn, säger Rikard Lindegren, centrumchef.

Utlåning av skridskor

Alla som vill kommer kunna åka skridskor under butikernas öppettider.

– Vi kommer ha utlåning av hjälmar och skridskor till barn och vuxna på helgerna och under jul- och sportlovet, säger Nisse Biefeld, eventansvarig i Vällingby centrum.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

QUIZ: Känner du igen den gamla villan?

Quiz ✔Tio historiska bilder ✔Stockholmsmiljöer från förr ✔Hur många klarar du? Dags för nytt quiz med bilder från Stockholm förr.lördag 24/2 8:30

Obegriplig Hägerstensbluff i ny reklamfilm

Nyheter Varför? Reklamfilmen handlar om Karims enkla resa till jobbet i Hägerstensåsen. Men filmen är inspelad i Spanien – något som förvirrar tittarna.lördag 24/2 8:00