5000 kvadrat. Butiken blir en av Coops största i Stockholm. Foto: Mostphotos

Då öppnar Coops nya butik i Brunna

Den 23 november, klockan 16.00. Då öppnar Stora Coop i Brunna Park. Det blir en av Coops största butiker i Stockholm.

  • Publicerad 11:19, 6 nov 2017

– Det kommer att bli en butik som osar matglädje. Färskvaror och frukt och grönt står i fokus och är butikens hjärta, säger Charlotta Åsell, pressekreterare på Coop Sverige.

Kunderna kommer dessutom att möta en delikatessdisk på nästan 30 meter, samt en brödavdelning med eget bageri och konditori.

– Det är verkligen en härlig butik för matälskare, säger Charlotta Åsell.

Butiken blir en av de större Coop-butikerna i Stockholm med 5000 kvadratmeter säljyta.

Förutom att få hela lokalen färdigbyggd har det har tagit tid att få klart vägarna som leder in till butiken, för att den ska bli tillgänglig nog. Men den 23 november ska alltså allt stå klart för butikens allra första kunder. Klockan 16.00 slår butiken upp portarna.

Under öppningsdagen kommer Stora Coop att erbjuda premiärpriser och smakdemonstrationer. De 300 första besökarna får goodiebags. Maskoten Django ska hälsa barnen välkomna och givetvis finns det ballonger till barnen.

– Vi kommer att fira hela helgen, säger Charlotta Åsell.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Drograttylleri, annars lugn fredag i Håbo

Våren kom. Värmen kom. Men – kan man tänka sig – inte den rad av brott som brukar följa. Fast alltid är det någon som ska ut och köra fast de inte borde.lördag 21/4 9:40

Gamla Coop-huset blir padelhall

Nu byggs en padelhall i Brunna. – Det känns jätteroligt att bidra med den hetaste sporten till kommunen, säger Magnus Bubini.fredag 20/4 12:00

Senaste numret

Bålstabladet