Deborah Lickfett öppnar nästa helg Djursholm Yoga på torget vid Djursholms torg. Foto: Privat

Då öppnar nytt yogacenter på Djursholms torg

Nästa vecka öppnar Djursholmsbon Deborah sin yogastudio på Djursholms torg. Med skräckblandad förtjusning ser hon fram emot äventyret. – Jag hoppas kunna sammanföra människor, säger hon.

  • Publicerad 15:59, 17 mar 2017

Lördagen den 25 mars slår portarna upp på det nyöppnade Djursholms Yoga på Vendevägen 9 vid Djursholms torg. Deborah Lickfett är kvinnan bakom yogastudion som nu ser fram emot att jobba på hemmaplan.

– Jag har instruerat tidigare runt hela Stockholm. Men jag vill vara mer lokal, ha allt på ett och samma ställe - nu har jag haft människor som kommit hem till mig, säger Deborah, som bor ett stenkast från sin nya arbetsplats.

– Så när jag hittade den här lokalen och det fanns utrymme så kändes det bra. Det finns inget liknande här i Djursholm.

Något annat än shopping

Vidare berättar hon att verksamheten riktar sig till folk i alla åldrar, både nybörjare som erfarna och att hon hoppas att yogastudion ska kunna bidra med ännu mer liv till torget.

– Det är kul när något händer på torget utan att man behöver shoppa, jag hoppas kunna sammanföra människor och få fler att lära känna varandra. Man ser ju så många när man går till affären och så ändå, utan att veta vem den andre är, säger hon och tillägger:

– Just under dagarna så är det ju lite tyst här och det känns som det finns en trend där man är väldigt lokal i det man gör - nu behöver man inte åka in till stan utan kan bara komma ner hit för att gå på yoga.

Skräckblandad förtjusning

Och med en vecka kvar är det skräckblandad förtjusning för Deborah som håller på att slutföra det sista av renoveringen.

– Jag är superexalterad ena sekunden och orolig i andra, men det ska bli jätteroligt, säger Deborah Lickfett.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Han tar USA till Vallentuna

Nyheter "All den här skiten är till salu" Rolf Hjelm vill ha roligt i livet. Därför driver han en ”amerikansk shop” hemma i Vallentuna. – Det är ingen som tackar en för att man lever ett tråkigt liv, säger han.fredag 20/4 16:50

Här är Täbys mest igenkända politiker

Nyheter "Är det tennisspelaren? Stefan Edberg?" Hur väl känner Täbyborna igen sina lokala politiker? Vi drog ut på stan och gjorde en högst ovetenskaplig men rätt så underhållande och förmodligen något så när rättvisande undersökning.fredag 20/4 16:40