Då öppnar Värmekällans second hand

Nu är öppningsdatumet och öppettiderna spikade för Värmekällans second handbutik vid Runby torg. Förberedelserna har pågått under några veckors tid och i nästa vecka slår de upp portarna till en välfylld butik.

  • Publicerad 12:34, 5 dec 2017

Vi i Väsby berättade för några veckor sedan om Värmekällans nya projekt: att öppna en second handbutik i Runby. Nu är startdatumen spikat.

Öppnandet äger rum klockan 12 på tisdag nästa vecka. Butiken kommer till att börja med ha öppet på tisdagar och torsdagar klockan 12–18.

– Vi har fått in mycket saker, men vi har ett litet lager som vi kan fylla också, skriver verksamhetschefen Carolin Karlsson i ett mejl.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nya besked från SL: Skipstop ska utvärderas

Nyheter Förra veckan infördes snabbtåg och skipstop i pendeltågstrafiken. Kritiken lät inte vänta på sig och redan nu ska systemet utvärderas.måndag 18/12 16:14

Man häktad för två Väsbymord

Nyheter Den 14 november sköts två män till döds i Upplands Väsby. Nu har en man i 40-årsåldern häktats på sannolika skäl misstänkt för båda morden.måndag 18/12 13:53