Foto: Linus Lindbom

Då väntas Skattmansöbacken öppna

Det har varit en tuff vecka för snöläggarna bakom Skattmansöbacken. Men nu ger föreningen bakom backen positiva besked. Då kan backen öppna.

  • Publicerad 09:36, 26 jan 2018

Vädrets makter har sannerligen inte varit särskilt tillmötesgående i veckan. Framför allt inte mot traktens ideella krafter inom snösporterna.

– Nej, förhållandena har väl inte varit så roliga i veckan, om man säger så, säger Linus Lindbom, en av medlemmarna som håller på att iordningställa Skattmansöbacken inför skidsäsongen 2018.

Men trots det lämnar Linus nu positiva besked till traktens skidåkare.

– Vi räknar med att kunna öppna backen till nästa helg, säger Linus Lindbom.

Men det blir i mindre skala. Endast den lilla liften kommer att vara öppen, till en början.

– Även cafeterian och skiduthyrningen kommer att hålla öppet, säger Linus.

Om vädret tillåter kommer backen att fortsatt hålla öppet lördag, söndag och på tisdagskvällar varje vecka.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Blåljus: Stöld och vapenbrott

Nyheter Den kalla fredagskvällen blev tämligen lugn i Enköping. En bil med fyra unga personer i tilldrog sig dock poolisens intresse.lördag 24/2 9:42

Långa väntetider för att förnya pass – "var ute i god tid".

Nyheter Nästa lediga tid i Enköping för att förnya sitt pass är i slutet av april. – Det är bra att vara ute i god tid, säger Johan Sedin på Enköpingspolisen.fredag 23/2 10:31