Snart är det dags för hockeyfest på Hovet. Foto: Jesper Frisk

Dags för slutspel för DIF hockey

Djurgården hockeys herrlag har gjort en kanonsäsong så här långt. Nu är det dags för slutspel.

  • Publicerad 17:06, 13 mar 2018

Efter Svenska hockeyligans 52 grundomgångar så hittas Djurgården på en andraplats. Det innebär att laget är klara för slutspel.

På söndag 18 mars är det dags för den första matchen i en kvartsfinalserie om bäst av sju matcher. Den spelas hemma på Hovet klockan 15 och enligt klubbens hemsida är redan över 1 000 biljetter sålda. För motståndet står vinnarna i åttondelsfinalen mellan HV71 och Linköping.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Senast Djurgården blev svenska mästare i hockey var 2001.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Är det över för fyra små rätter?

Nöje Bland friterade bananer, billig bärs och bambuskott: den klassiska kinakrogen är på väg att bli utrotningshotad.torsdag 22/3 10:50

Här är Drottninggatans nya tunga betonglejon

Nyheter Jättekatterna ska signalera trygghet efter terrordådet Fyra riktiga tungviktare till betonglejon har nu placerats ut på Drottninggatan. Ytterligare 16 är på gång.torsdag 22/3 10:46