Snart är det dags för hockeyfest på Hovet. Foto: Jesper Frisk

Dags för slutspel för DIF hockey

Djurgården hockeys herrlag har gjort en kanonsäsong så här långt. Nu är det dags för slutspel.

  • Publicerad 17:06, 13 mar 2018

Efter Svenska hockeyligans 52 grundomgångar så hittas Djurgården på en andraplats. Det innebär att laget är klara för slutspel.

På söndag 18 mars är det dags för den första matchen i en kvartsfinalserie om bäst av sju matcher. Den spelas hemma på Hovet klockan 15 och enligt klubbens hemsida är redan över 1 000 biljetter sålda. För motståndet står vinnarna i åttondelsfinalen mellan HV71 och Linköping.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Senast Djurgården blev svenska mästare i hockey var 2001.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ödehuset på Söder har fått nytt liv

Nyheter Tegelhuset i Fatbursparken – nu fullt med musik Elektronisk indiepop, krautrock, metal och körsång. I flera år har det sagolika 1800-talshuset nedanför Medis ekat tomt. Men sedan en musikförening flyttat in är det helt andra tongångar i Tegelhuset.lördag 24/3 9:00

Nu byggs nya spårvägen i City

Nyheter NYA SKISSER: ✓Helt bilfri gata ✓Ny hållplats vid T-Centralen ✓Fler spårvagnar Bilfria gångstråk och ny slutstation för spårvagnslinjen vid T-Centralen. Bygget av nya Klarabergsgatan ser ut att bli klart tidigare än beräknat – nu läggs rälsen som ska göra spårvagnspendlingen...lördag 24/3 8:50