Det är 12:e året som det är företagsmässa i Mörby centrum. Här är bilden från ifjol. Foto: Kevin Wedin

"Danderyds i särklass största näringslivsaktivitet"

Om du är intresserad av Danderyds näringsliv och de lokala företagen - då är det dags att passa på. Imorgon torsdag ställer cirka 50 företag ut när Danderyds företagsmässa arrangeras.

  • Publicerad 16:13, 19 apr 2017

Under torsdagen är det dags för den 12:e upplagan av Danderyds företagsmässa som går av stapeln i Mörby centrum. Totalt kommer ett 50-tal lokala företag ställa ut och visa förbipasserande Danderydsbor om vad de pysslar med.

– Centrumet besöks ju dagligen av cirka 20 000 besökare och det är ett bra sätt att väcka intresse bland kommunens invånare. Det här är Danderyds i särklass största näringslivsaktivitet, säger Per Molin, projektledare för mässan.

Ungdomsföretag

Mässan kommer hålla till plan 4 och håller på från klockan 11 till 17. Förutom att varje mässdeltagare har möjlighet att presentera sig och sitt företag kommer även Företagarna Danderyd, som arrangerar mässan, dela ut pris till bästa utställare.

LÄS MER: Drop in-vigsel eller sånglektion när företagarna gästar Mörby centrum

– Bland annat kommer också sex UF-företag ställa ut och det ser vi mycket fram emot vad de har att presentera och visa, säger Per Molin.

Hela schemat för mässan:

Plats: Mörby centrum, Golfvägen 8, Fri entré

11:00 Mässan öppnar

11:05 Mässansarrangörer hälsar välkommen

11:15 Information från våra partners

11:30 Mässan invigs av Olle Reichenberg, Kommunstyrelsens ordförande

12:00 Presentation av tävling för bästa utställare

16:30 Bästa utställare Prisutdelning After Work - Mingel med tilltugg i mässområdet

17:00 Mässan avslutas

19:00 Butikerna stänger

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Danderyd vill pynta gångtunnel med ditt fotografi – du får 0 kronor

Nyheter Professionell fotograf reagerar Skicka in din bild och bli publicerad i en av Danderyds gångtunnlar. Du får äran, men inget mer. Upplägget, där bilderna för alltid kommer kunna användas av kommunen, irriterar professionella...fredag 20/10 17:10

Täbyskolan kampanjar för kärlek på nätet

Nyheter "Så mycket annat på internet som är positivt" Milstensskolan har startat en kampanj för att nätkärlek ska vinna över näthat. Nu arbetar lärare och elever för att sprida budskapet och en särskilt framtagen symbol utanför skolan.fredag 20/10 16:29