Föreställningen "Borrowed Landscape" tar dansen till Maxi. Foto: Ilse Jailet

De dansar inne på stormarknaden

Eleverna vid dansprogrammet på dans- och cirkushögskolan sätter upp en annorlunda föreställning med start i morgon.

  • Publicerad 10:50, 5 mar 2018

Det handlar om Borrowed Landcape, skapad av konstnärsduon Heine Avdal och Yukiko Shinozaki. Delar av föreställningen utspelar sig i ett köpcentrum och därför har man i den här uppsättningen valt ICA Maxi i Lindhagen som spelplats.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Varje dag mellan 13.30 och 15.00, den 6-24 mars spelas den inne i butiken. ”Ingen förbokning krävs – det är bara att dyka upp!”, hälsar eleverna i ett pressmeddelande.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Knivigt läge för Kulturskolan på Södermalm

Nyheter Svårt hitta ny lokal efter kicken från Medborgarhuset Sedan Kulturskolan blivit utmanövrerade ur det framtida Medborgarhuset har jakten på likvärdiga lokaler varit allt annat än enkel. I dagsläget finns bara ett alternativ för att dans- och...tisdag 20/3 7:10

Stort bråk i City – två personer skadade

Nyheter Flera polispatruller på plats utanför McDonalds Flera personer började slåss utanför McDonalds på Vasagatan på måndagskvällen. Två personer ska ha blivit skadade.måndag 19/3 21:17