TRIO. Solnapartiet har utsett Andreas Arenander, Madeleine Frånberg och Lars-Ove Löf till sina tre talespersoner. Foto: Arkiv

De talar för nya partiet

  • Publicerad 18:29, 13 feb 2018

Nu har nybildade Solnapartiet utsett tre talespersoner. I första hand är det Madeleine Frånberg, Lars-Ove Löf och Andreas Arenander som ska föra partiets talan under valåret 2018.

Lars-Ove Löf är tredje generationens Solnabo, uppvuxen i Näckrosen och bor numera i Huvudsta. Andreas Arenander är född i Solna och bor i närheten av Näckrosen. Madeleine Frånberg kommer från Hälsingland och flyttade till Solna 1999. Hon är bland annat ordförande i Råsunda IS.

Partiet presenterar sig som obundet i blockpolitiken och vill bland annat motarbeta maktmissbruk och verka för en bättre stadsmiljö.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Solna

De står överst på MP-listan

Nyheter Miljöpartiet i Solna har fastställt sin lista till kommunvalet. Kommunalrådet och gruppledaren Bernhard Huber och vice gruppledaren Victoria Johansson står överst på listan.fredag 23/2 12:35