De vill "frälsa" Östermalm – med Bajen-sopbil

Östermalm, ett Djurgårdsfäste? Glöm det. I alla fall enligt "Skalman" och Jocke som åker runt och "frälser" Östermalmsborna i sin Bajen-pimpade sopbil.

  • Publicerad 10:30, 2 mar 2017

Jocke: "Alla har vi våra favoritlag. Vi har haft det här i ungefär två månader, men jag har kört här på Östermalm i hur länge som helst. Det är same shit different day. Men nu har jag äntligen fått en kollega, Skalman, som är Hammarbyare, kunde vi sätta upp grejerna. Min förra kollega var AIK:are så då var det lite svårare. Men jag tror inte vi får sätta upp fler grejer nu för firman"

Skalman: "Det är ju så där att man vill pryda lite. Vi tyckte att det passade bra ihop. Vi har en liten ljusslinga däruppe också, som förhöjer det på morgonen. Då lyser det upp och folk brukar vända sig om och garva."

Jocke: "Vi har bara fått positiva kommentarer. Jag vet inte hur många gånger vi har blivit fotade, fått leenden och folk har pekat på bilen. I måndags på Östermalmsgatan var det till exempel en herre som sa att det var helt fantastiskt. Om Östermalm egentligen är Bajenland? De kommer nog kliva ur garderoben dom också, ha ha. Djurgården har ju ingen hemmaarena, vi delar ju, så de får dela glädjen med oss. Det gör väl ändå ondare nu för dom när de har åkt ur Svenska cupen."

Skalman och Jocke sprider Bajen-propaganda mitt i hjärtat av Östermalm. Foto: Per Brandt

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kyrka på Östermalm behöver mer pengar – säljer ut piporna

Nyheter En miljon insamlad, tack vare folket – nu är Hedvig Eleonoras nya jätteorgel beställd. Nu säljer man bland annat ut piporna för att få in resten av pengarna till projektet.måndag 29/5 18:00

Liten get hittades på Söder – stulen från Skåne

Nyheter I helgen räddades en liten get ur en stekhet bil på Södermalm. Sex dagar tidigare försvann geten som heter "GETrud" från sitt hem i Skåne.måndag 29/5 10:55