Debaser Humlegården, som funnits i åtta år, är nu till salu. Foto: Debaser

Debasers parkrestaurang till salu

Har du 4 000 000 kronor över? Då kan den välkända uterestaurangen nära Stureplan bli din.

  • Publicerad 18:29, 5 apr 2018

I tisdags lades Debaser Humlegården ut till försäljning på Blocket, som Nöjesguiden var först med att berätta. Restaurangen, som har cirka 70 sittplatser, drivs som sommarkrog under maj till och med augusti.

I annonsen framgår det att lokalerna genomgått stora renoveringar, och att priset ligger på fyra miljoner kronor. Däremot ingår inte restaurangnamnet i överlåtelsen.

– Vi vill fokusera på en annan verksamhet som vi hoppas kunna göra. Det är dock inte riktigt klart än, så där kan jag inte säga mer tyvärr, säger Annelie Telford, vd på Debaser, till StockholmDirekt.

Försäljningen beror inte på att verksamheten går dåligt, betonar hon.

– Nej, däremot så är det så att vi drivit detta i åtta år nu och det är roligt att göra nya projekt.

Men än så länge har Debaser Humlegården inte hittat rätt köpare.

– Vi har inte hunnit komma överens med någon köpare än, men nu är det så kort tid kvar innan säsongen drar igång så jag tror det är stor det är stor möjlighet att vi driver det i sommar med, säger Annelie Telford.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Lotta gör kokbok – för hundar

Nyheter Kocken från Vasastan om egna provsmakningarna Kocken Lotta Henrikson i Vasastan gör eget godis till sin hund Morrgan och hans "fru" Hannah. Blodpudding är en återkommande och omtyckt ingrediens. Nu vill hon sprida sina recept till andra...fredag 20/4 14:27

Två skadade i trafikolycka på Essingen

Nyheter Polis och räddningstjänst arbetar på platsen En trafikolycka inträffade på Stora Essingen strax efter lunchtid i dag. Två personer uppges vara skadade.fredag 20/4 13:51