Den döde i bilen är identifierad

  • Publicerad 13:49, 11 jul 2017

Den mördade person som hittades i en bil i Silverdal är nu identifierad och de anhöriga är underrättade. Det meddelar Lars Byström på polisen.

Det var den 27 juni som en övergiven bil i Silverdal blev bortbogserad av polisen. Den hade då stått där under en lång tid och väckt grannarnas uppmärksamhet. Den hade också anmälts flera gånger till kommunen, vilket Vi i Sollentuna skrev om i förrförra numret.

Men det var först när bilen började lukta illa som kommunen kopplade in polisen. Polisen undersökte bilen och hittade bland annat illaluktande sopsäckar och en yxa i bagageutrymmet. En mordutredning startades då, och bilens ägare blev gripen och häktad.

Han är nu misstänkt för mordet. Senast den 27 juli ska åtal vara väckt, meddelar Attunda Tingsrätt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Kommunen kämpar mot flerfamiljshus

Nyheter – Det här har verkligen exploderat i våra ansikten.  Det säger Oscar Nyströmer (M), ordförande i miljö- och byggnadsnämnden, och syftar på ett antal ansökningar om att bygga flerbostadshus på...torsdag 20/7 9:49

Man döms till vård för dubbelmord

Nyheter Mannen som dödade två av sina anhöriga i deras bostad i Sollentuna förra sommaren, har dömts till rättspsykiatrisk vård.tisdag 18/7 17:01