På Stockholmsvägen i Annelund gled en lastbil ner i diket på tisdagens morgon. Foto: Privat

Det är halt på vägarna – Olyckor efter nattens snöfall

En lastbil i diket i Annelund och en singelolycka på E18 i höjd med Frösvitunneln i riktning mot Västerås. Det är halt på vägarna.

  • Publicerad 09:34, 21 nov 2017

Den första riktiga snön har ställt till det på tisdagsmorgonen. UL rapporterar om förseningar i busstrafiken på ungefär en kvart, tågen mellan Uppsala, Arlanda och Stockholm är inställda tillsvidare.

Under morgontimmarna har två olyckor inträffat i Enköpings kommun. En lastbil hamnade i diket på Stockholmsvägen i höjd med Annelund.

Dessutom fick E18, i riktning mot Enköping stängas av tillfälligt, efter en singelolycka i höjd med Frösvitunneln. Föraren kunde själv ta sig till sjukhuset.

I Håbo kommun har det varit lugnare. Inga olyckor inrapporterats efter nattens snöfall. Snöfallet har heller inte påverkat skolbussarna nämnvärt.

Ska du köra i halkan? Så här säger Trafikverket hur du bör agera bakom ratten.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Glömde sina vapen - utreds för brott

En man tappade bort en väska. Innehållet gör att det nu utreds om han begått något brott. Här är helgens blåljusmåndag 18/12 11:54

Landstingsråd bjöds in för möte om kvartstrafik

Trafikfrågor avgörs av landstinget. Därför bjöd Centerpartiet in Gustav Hemming (C), regionplanelandstingsråd, för att diskutera kvartstrafik till Bro.lördag 16/12 16:00

Senaste numret

Bålstabladet