Dottern tog tag i ratten på motorvägen – "vi ska dö"

En mor och en dotter, från södra Sverige, var under söndagseftermiddagen på genomresa genom Enköping. På E18, i höjd med Hummelsta, hände det mardrömslika.

  • Publicerad 10:25, 26 feb 2018

Dottern, som satt på passagerarsidan, tog tag i ratten. Hon sa sedan "vi ska dö". Och sedan ryckte hon till i ratten så att personbilen fick sladd, och åkte av vägen.

Polis tillkallades till platsen. Efter förhör visade det sig att dottern utsatt sin mamma för grov fridskränkning vid upprepade tillfällen, genom hot och misshandel. Dottern som är i 20-årsåldern var narkotikapåverkad under handlingen. Dottern anhölls senare av polis misstänkt för mordförsök och grov fridskränkning.

Både modern och dottern överlevde.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kvinna misstänks ha misshandlat man

Nyheter Bedrägeri, rattfylleri, försök till bilstöld och en misshandel där för ovanlighetens skull en kvinna misstänks vara den skyldiga och en man den drabbade. Där är brotten från lördagen.söndag 18/3 18:20