Det har inte varit de 25-åriga männens dygn... Foto: Mostphotos

Droger och bilar i dålig kombo

Det har inte varit de 25-åriga männens dygn. På E18 stoppades en bil körd av en 25-åring. Han misstänks för drograttfylleri. I den bil som stoppades på riksväg 70 satt två män i 25-årsåldern.

  • Publicerad 09:57, 9 jun 2017

Torsdag 13.30, E18 vid Grillby: Misstänkt drograttfylleri, grov olovlig körning och ringa narkotikainnehav.

25-åringen som körde bilen är inte från Enköping.

Fredag 04.00, riksväg 70 mot Fjärdhundra, ringa narkotikabrott.

Två män i 25-årsåldern fanns i den bil som stoppades av polisen tidigt på fredagens morgon. Både förare och passagerare misstänks för ringa narkotikabrott.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Bonden som har gris i blodet

Nyheter Att Christer Hylander är Sveriges bäste grisbonde är kanske inte så överraskande. Han har nämligen gris i blodet. Bildligt såväl som bokstavligt talat.torsdag 22/6 10:55

Person gripen efter pizzeriainbrott

Nyheter Klockan 02.40 natten till torsdag får polisen ett larm om att det skett ett inbrott på en pizzeria på Enöglavägen i Enköping. En polispatrull åkte till platsen.torsdag 22/6 9:56