Larm. Polisen fick dubbla larm om inbrott i dag. Foto: Sacharias Källdén

Dubbla bostadsinbrott i Vallentuna

Polisen har under dagen, i dag tisdag, fått in larm om två inbrott i Vallentuna.

  • Publicerad 17:16, 10 okt 2017

Klockan 12.47 i dag, tisdag, fick polisen in ett samtal om ett inbrott i Lindholmen i Vallentuna.

Fem minuter senare var det dags igen. Då kommer nästa larmsamtal om ett inbrott i Ormsta.

– Jag har bara uppgifter om att det är personer som observerat, när de kommit hem, att de ska ha haft inbrott, säger Åsa Wallentin, informatör på polisens ledningscentral.

Har inbrotten skett i dag under dagtid?

– Vi har i varje fall fått anmälan i dag, och det står inget om att personerna skulle ha varit bortresta, säger Åsa Wallentin.

Polisen åkte ut på det larm som kom från Lindholmen.

– Där fanns en uppgift om att uppgiftslämnaren hade sett flera personer lämna bostaden. Då har vi varit på plats, för då kan det finnas möjlighet att vi påträffar de här personerna, säger Åsa Wallentin.

Polisen skrev en anmälan på grov stöld genom inbrott. Det andra inbrottet hänvisades till att göra en anmälan via 11414.

Vad som stulits vid inbrotten har polisen i dagsläget inga uppgifter om.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vem skickar dåliga DVD-filmer till Jocke?

Nyheter En gång fick han 300 stycken Varje vecka trillar det ner flera dvd-filmer genom brevlådan hemma hos Jocke som bor i Täby Kyrkby. Men han har inte beställt, vet inte vem som postar dem eller varför.fredag 15/12 20:08

Öppningsdags för Täbys nya tapasbar

Nyheter "Nästan fullsatt" Idag öppnar Täbys nya, och efterlängtade, tapasbar och gästerna har redan börjat strömma till. Lagom nervöst tycker ägaren Reza Jafaripour.fredag 15/12 15:33