E4-omläggning i Häggvik

Under två helger i november kommer Trafikverket att lägga om trafiken på E4 vid Häggvik för att flytta körfält. Trafikskyltar längs sträckan förvarnar för detta.

  • Publicerad 10:17, 9 nov 2017

Under två helger i november kommer Trafikverket att lägga om trafiken på E4 vid Häggvik för att flytta körfält. Trafikskyltar längs sträckan förvarnar för detta.

Den första sker natten mellan den 10 och 11 november. Då lägger Trafikverket om trafiken på E4:an i södergående riktning. Den andra sker natten mellan den 17 och 18 november. Då lägger de om trafiken i norrgående riktning.

Totalt handlar det om nio körfält som ska flyttas. Hastigheten sänks på den aktuella sträckan och trafikskyltar längs E4 kommer förvarna om omläggningen. 

Mer information finns på webbsidorna www.trafikverket.se och www.trafiken.nu.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Dubbelmördare döms till fängelse

Nyheter Den man som i somras dömdes till rättspsykiatrisk vård för mordet på sina föräldrar, får straffet skärpt i hovrätten. Hovrätten anser nämligen att det finns tillräckligt synnerliga skäl för att i...tisdag 21/11 12:45

Då kan Stockholms älskade konstsnöspår öppna

Nyheter Täby konstsnöspår har satsat på nya snökanoner i år, men det dröjer innan snöskapandet är igång.måndag 20/11 15:39