Så här kommer nya Boulebar i Rålambshovsparken att se ut vid öppningen våren 2018.

Efter branden: Så blir nya Boulebar i Rålis

Den kraftiga branden och sommarens temporära lösning är snart historia. I höst inleds återuppbyggnaden av Boulebar.

Invigningen av den 206 kvadratmeter stora lokalen, som närmast påminner om en paviljong och rymmer 100 sittplatser, är planerad till våren 2018. Redan i september startar byggandet, berättar Malin Legranäs, Area Manager på Boulebar.

– Lokalen kommer kännas mer tillgänglig, bland annat tack vare glaspartierna på båda sidorna av huset. Omgivningen är fantastiskt och då vill vi kunna använda den så mycket som möjligt. Allt handlar om att skapa en så bra gästupplevelse som möjligt.

Samtidigt beskriver hon en hög igenkänningsfaktor vad gäller personal, inredning och meny. Och naturligtvis kommer boule-spelandet att stå i centrum även i framtiden.

– Intresset för boule eskalerar hela tiden. Jag tror det handlar om gemenskapen och lättillgänglighet. Det spelar ingen roll hur du ser ut eller varifrån du kommer, alla är lika välkomna att spela.

Personalen på plats vid nedbrunna Boule Bar: ”Vi har fått otroligt stöd”

Restaurangen, baren och de 14 utomhusbanorna totalförstördes i den brand som utbröt tidigt på morgonen på nyårsdagen. Trots det öppnade Boulebar som planerat i maj med hjälp av tillfälliga moduler. Malin Legranäs menar att den snabba återkomsten inte heller varit möjlig utan ett starkt team.

– Jag är tacksam och imponerad över det arbete som arkitekter, projektledare och andra gjorde. Det var häftigt att vi kunde åstadkomma så mycket på så kort tid. Viktigast för oss var att komma tillbaka och se till att våra gäster har en boulebar att gå till i Rålis.

Efter branden – så blir nya Boulebar

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Staden får bakläxa om kritiserade fotbollsplanen

Nyheter Länsstyrelsen kräver en rad åtgärder för att inte stoppa den omtvistade fotbollsplanen i Fredhällsparken.fredag 21/7 14:23

Kungsholmsklubb firar 40 år – men framtiden är osäker

Nyheter Ombyggnationer av Stadshagens IP skapar oro i Mariebergs SK: "Vad som finns kvar när de är klara är jag inte säker på, men det lär bli mindre" säger ordförande Konrad Lundberg.torsdag 20/7 16:51