Så här kommer nya Boulebar i Rålambshovsparken att se ut vid öppningen våren 2018.

Efter branden: Så blir nya Boulebar i Rålis

Den kraftiga branden och sommarens temporära lösning är snart historia. I höst inleds återuppbyggnaden av Boulebar.

  • Publicerad 09:08, 27 jun 2017

Invigningen av den 206 kvadratmeter stora lokalen, som närmast påminner om en paviljong och rymmer 100 sittplatser, är planerad till våren 2018. Redan i september startar byggandet, berättar Malin Legranäs, Area Manager på Boulebar.

– Lokalen kommer kännas mer tillgänglig, bland annat tack vare glaspartierna på båda sidorna av huset. Omgivningen är fantastiskt och då vill vi kunna använda den så mycket som möjligt. Allt handlar om att skapa en så bra gästupplevelse som möjligt.

Samtidigt beskriver hon en hög igenkänningsfaktor vad gäller personal, inredning och meny. Och naturligtvis kommer boule-spelandet att stå i centrum även i framtiden.

– Intresset för boule eskalerar hela tiden. Jag tror det handlar om gemenskapen och lättillgänglighet. Det spelar ingen roll hur du ser ut eller varifrån du kommer, alla är lika välkomna att spela.

Personalen på plats vid nedbrunna Boule Bar: ”Vi har fått otroligt stöd”

Restaurangen, baren och de 14 utomhusbanorna totalförstördes i den brand som utbröt tidigt på morgonen på nyårsdagen. Trots det öppnade Boulebar som planerat i maj med hjälp av tillfälliga moduler. Malin Legranäs menar att den snabba återkomsten inte heller varit möjlig utan ett starkt team.

– Jag är tacksam och imponerad över det arbete som arkitekter, projektledare och andra gjorde. Det var häftigt att vi kunde åstadkomma så mycket på så kort tid. Viktigast för oss var att komma tillbaka och se till att våra gäster har en boulebar att gå till i Rålis.

Efter branden – så blir nya Boulebar

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Insats i Vasastan – område avspärrat

Nyheter Polisen utreder misstänkt föremål under bil Ett område i Vasastan har spärrats av sedan ett misstänkt föremål har påträffats under en bil. Bilen uppges tillhöra en person som tidigare har hotats. Polisen arbetar nu på platsen.måndag 23/4 9:31

Stora förseningar för Nackabussar efter olycka

Nyheter Långa köer och inställda avgångar för resenärer in mot Slussen En trafikolycka mellan två personbilar på väg 222 vid trafikplats Nacka orsakar stora förseningar i busstrafiken nu på måndagsmorgonen med långa köer som följd.måndag 23/4 9:24