"Min bror öppnade salongen bara för en månad sen", säger George Maajoun som äger barberaren intill. Foto: Evelina Hertz

Efter explosionen: Vill se övervakningskameror på Spånga torg

Inatt krossades flera fönsterrutor och inredning förstördes på frisörsalongen Fadis Beauty Center i Spånga centrum. Trots det hade salongen öppet som vanligt idag.

  • Publicerad 17:59, 7 jul 2017

Det är fortfarande oklart vad som orsakade detonationen inne på frisörsalongen Fadis Beauty Center i Spånga centrum inatt. Flera fönsterrutor och inredning förstördes.

LÄS MER: Explosion inne på frisörsalong i Spånga

– Vaktbolaget ringde mig vid runt halv tre inatt. Jag kom hit ungefär samtidigt som polisen, säger George Maajoun som äger barberaren intill.

Nyöppnad salong

Det är George Maajouns bror som äger Fadis Beauty Center som öppnade för bara en månad sen.

– Det känns jättetråkigt såklart. Jag skulle vilja träffa den som gjorde det för att fråga varför. Det är klart man blir orolig men vi kommer ha öppet och jobba på som vanligt. Min bror hade fem bruduppsättningar inbokade idag, säger George Maajoun.

George Maajoun säger att det inte har funnits några hot mot dem och att han inte förstår vilka som kan ligga bakom. Nu vill han se övervakningskameror på Spånga torg.

– Det måste komma upp kameror här. Om det hade funnits det redan nu hade man sett vem det var, säger han.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Klart: Hatade stoppförbudet i Nockeby blir kvar

Nyheter "Behövs för att värna om trafiksäkerheten" Nu är det slutdiskuterat: det hatade stoppförbudet på Nockeby torg blir kvar – alla överklaganden kom in försent.måndag 19/2 16:59

Här fixas sportlovsaktiviteter för Västerorts tjejer

Nyheter ✔DJ-workshop ✔Teater ✔Dancehall ✔Debatt På sportlovet bjuder Podium Kultur in till workshops för tjejer, icke-binära och transpersoner i Västerort som vill testa på att DJ:a, dansa, spela teater eller skriva kreativt.måndag 19/2 16:51