Edward Lundberg: redo att sälja starköl. Foto: Christoffer Röstlund Jonsson

Efter förra årets ölchock – här bunkrar krogen inför Summerburst

Förra året sålde de slut på rubbet. I år har de bunkrat upp med öl. Och den bar som ligger närmast Summerburst är...

  • Publicerad 14:25, 9 jun 2017

...Högkvarteret, alldeles på hörnet innan Gärdet vid Valhallavägen. Förras året var de nyöppnade och blev tagna av sängen när de välde in människor från Summerbursts publik på kring 30 000 människor per kväll.

Superhelgen i Stockholm – så påverkas trafiken

– Ja, första gången är första gången. Det kom mer kunder än vi trodde. All öl och läsk tog slut. På fredagen var det dessutom ösregn så folk sprang in hit och värmde sig, säger ägaren Edward Lundberg.

Summerbursts nya knep för att stoppa gratisgluttare

Har ni bättre koll nu i år?

– Ja, nu har vi bunkrat upp med öl och snabbmat. Vi har köpt in grejer för 150 000 kronor och det är inget vi gör för en vanlig helg i juni.

Hur är publiken?

– Bra och trevlig och lugn. Absolut inget festivalfyllekaos.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Staden tvingas köpa bostäder i Hagastaden

Nyheter Rekorddyra lägenheter ska lösa LSS-krisen Bristen på bostäder för Vasastans funktionshindrade gör att staden nu vill köpa 13 lägenheter i Hagastaden – för över 50 miljoner kronor. Det rapporterar tidningen Mitt i.tisdag 23/1 17:55

Norra Djurgårdsstaden kan få mobil förskola

Nyheter Förskolebuss ska lösa lokalbrist Med inspiration från sydligare breddgrader kan Norra Djurgårsstaden få en förskolebuss.tisdag 23/1 17:32