Prideflaggan vajar på hög höjd i Bagis. Foto: Stockholmdirekt

Efter hatet: Stor prideflagga vajar i Bagis

I november riktades upprepade gånger hat och hot mot Pride i Bagarmossen. Nu har en prideflagga satts upp i närheten av centrum.

  • Publicerad 11:37, 6 dec 2017

Fönster som prytts med Prideflaggan krossades, en regnbågsfärgad lekstuga utsattes för vandalisering och hat- och hotfulla budskap som "testa oss Pride" och "fuck Pride"  sprejades på byggnader i Bagarmossen.

StockholmDirekt skrev om hatet mot Pride, som ledde till en polisanmälan som dock lades ner i slutet av november.

Men Bagisborna verkar inte ha låtit sig skrämmas, nu vajar en prideflagga på hög höjd i närheten av centrum.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

16-åringen häktas för knivdådet i Enskede

Nyheter Tidigare dömd för flera brott: "Lång bakgrund av kriminella handlingar” Den 16-åring som misstänks för knivmordet på en 17-åring elev på Enskede Gårds gymnasium har nu häktats misstänkt för mord. Han är tidigare dömd för flera brott och fick så sent som i januari ett...fredag 15/12 16:38

16-åring begärd häktad misstänkt för mord

Nyheter Greps efter knivdådet på Enskede gårds gymnasium Den 16-åring som misstänks för att ha dödat en 17-åring på Enskede gårds gymnasium i onsdags har begärts häktad av åklagare.fredag 15/12 13:14