Framgångsrik. Ahmed Abdirahman fortsätter integrationsarbetet på Stockholms Handelskammare. Foto: Mikael Andersson

Efter politikerveckan – nu ska han förbättra företagsklimatet i orten

Ahmed Abdirahman gjorde succé med initiativet Politikerveckan i Järva som lockade alla partier till Spånga IP i somras. Nu fortsätter han förbättra företagsklimatet i orten för Stockholms handelskammare.

  • Publicerad 12:22, 11 okt 2017

Han är en person som har kontakter i förortsområden men också inom etablissemanget

Politikerveckan i Järva lockade förra året alla partiledare till Spånga IP, utom föräldralediga Ebba Busch Thor (KD). Arrangemanget väckte även Stockholms handelskammares intresse.

Ahmed vill skicka Järvas röster till Almedalen

Nu har de anställt den lokala eldsjälen och initiativtagaren bakom politikerveckan, Ahmed Abdirahman, för att leda en integrationssatsning. Bland annat vill de förbättra klimatet för små och medelstora företag i utanförskapsområden.

– Han är en person som har kontakter i förortsområden men också inom etablissemanget i och med det arbete han gör med politikerveckan, säger Maria Rankka, VD på näringslivsorganisationen.

Dags för politikerveckan i Järva – detta händer dag för dag

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Helglista! Det här kan du göra i Västerort och Järfälla

Nyheter ✓Träffa Tomten ✓Bandyskola ✓Barnteater ✓Julmarknad Träffa Tomten, gå på julmarknad eller snöra på dig grillorna. Helgen bjuder på massa skoj för stora och små i Västerort och Järfälla.fredag 15/12 15:50

Här har en mystisk figur flyttat in

Nyheter "Skickar små lappar till barnen" Julafton närmar sig med stormsteg och som alla vet har tomten fullt upp i sin verkstad. Därför har han skickat ut sin medhjälpare, Nissen, som nu har flyttat in på förskolan Blomsterkungen i Hässelby.fredag 15/12 15:19