Framgångsrik. Ahmed Abdirahman fortsätter integrationsarbetet på Stockholms Handelskammare. Foto: Mikael Andersson

Efter politikerveckan – nu ska han förbättra företagsklimatet i orten

Ahmed Abdirahman gjorde succé med initiativet Politikerveckan i Järva som lockade alla partier till Spånga IP i somras. Nu fortsätter han förbättra företagsklimatet i orten för Stockholms handelskammare.

  • Publicerad 12:22, 11 okt 2017

Han är en person som har kontakter i förortsområden men också inom etablissemanget

Politikerveckan i Järva lockade förra året alla partiledare till Spånga IP, utom föräldralediga Ebba Busch Thor (KD). Arrangemanget väckte även Stockholms handelskammares intresse.

Ahmed vill skicka Järvas röster till Almedalen

Nu har de anställt den lokala eldsjälen och initiativtagaren bakom politikerveckan, Ahmed Abdirahman, för att leda en integrationssatsning. Bland annat vill de förbättra klimatet för små och medelstora företag i utanförskapsområden.

– Han är en person som har kontakter i förortsområden men också inom etablissemanget i och med det arbete han gör med politikerveckan, säger Maria Rankka, VD på näringslivsorganisationen.

Dags för politikerveckan i Järva – detta händer dag för dag

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Föräldrar rasar mot uppfostrande skolregler

Nyheter "Skapar ilska och polarisering" En uppfostrande regellista ökar klyftan mellan föräldrar och skolan. Stämplas alla ifrågasättande föräldrar som “besvärliga” slår det hårt mot barn som har det tufft i skolan. Det anser...onsdag 18/10 11:46

Maskerade personer rånade butik i Solhem

Nyheter "Hade pistolliknade föremål" Strax före halv åtta i går kväll utsattes en butik på Spångavägen i Solhem för ett grovt rån. Polisen har hållit förhör med målsägande och ett vittne.onsdag 18/10 11:32