Foto: Mostphotos

Efter snöfallet: Flera singelolyckor inatt

En buss körde av vägen i Övergran och en personbil som hamnade på taket på E18. Ett par av nattens singelolyckor efter snöfallet.

  • Publicerad 08:56, 4 jan 2017

Igår vräkte det ner snö över stora delar av Sverige, så också i Enköping, Håbo och Upplands-Bro. Men trots att vägarna snabbt blev snötäckta på tisdagskvällen så har relativt få trafikolyckor inträffat i regionen. Dock har ett antal olyckor inrapporterats.

Det började, tidigt inatt, med att en personbil på E18 i höjd med Grillby körde av vägen. Lite senare, vid 03-tiden inträffade nästa singelolycka. Också den på E18, den här gången intill trafikplats Enögla/Romberga intill Enköping. Då körde en personbil av vägen, en avåkning som slutade på taket. Trots det ska inga personskador ha rapporterats efter olyckorna på E18.

Nu på onsdagsmorgonen så inträffade ännu en singelolycka, den här gången i Vallby utanför Enköping, där en personbil hamnade i diket.

I Övergran, i Håbo, så åkte en UL-buss av vägen. Inte heller här har några personskador inrapporterats.

Trots en del avåkningar så tror polisen att många trafikanter har tagit varningarna om halt väglag på allvar, vilket gett relativt få avåkningar.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

UPPDATERAT: Kvinna påkörd - bilförare riskerar åtal efter en trafikolycka

En fotgängare blev påkörd på Bålstavägen bakom OKQ8 natten mot lördag. En Håbobo i 25-årsåldern riskerar åtal för att ha kört på henne.lördag 24/2 14:48

Narkotikabrott och bråk i Skoklosterbostad.

Under fredagen utbröt ett bråk i en bostad i Skokloster. En man är misstänkt för misshandel då han ska ha slagit en kvinna.lördag 24/2 9:27

Senaste numret

Bålstabladet