Kär syn i Lindholmen. Nu blir det fler tåg i "hämtningstimmen" mellan 16 och 17. Foto: Gunnar Seijbold

Efter vädjan: Nu blir det fler tåg till Lindholmen

Ibland kan det löna sig att höra av sig till Arriva. Det visar sig nu när Lindholmensborna får två extra avgångar vid hämtningstid på föskola och skola. – En jättebra ändring, säger Sofia Segergren (C).

  • Publicerad 10:01, 29 aug 2017

– Det var 30-minuterstrafik på eftermiddagen då många behöver åka för att hämta barn på förskola och fritids. Invånare hörde av sig till mig och vi kontaktade Arriva, säger Sofia Segergren (C), som även hon är Lindholmenbo.

Från början lät det svårt att ändra tidtabellen. Det handlade om teknik, kapacitet på banan och att trycka upp nya tidtabeller. Men så småningom fick Sofia Segergren det efterlängtade mejlet: ”Vi har beslutat att tillmötesgå ditt önskemål om att utöka trafiken till Lindholmen genom att låta tågen mot Ormsta 16.00 och 16.30 fortsätta till Lindholmen. Ändringen kan genomföras från och med 11 september 2017.”, skrev Lars-Henrik Larsson, trafikplaneringschef på Arriva.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

"Lämnande min dementa mormor på fel adress flera gånger"

Nyheter Hård kritik mot "turbunden resa" i Täby Mickaela Bergholtz känner sig orolig varje gång hennes dementa mormor ska hämtas eller lämnas med "turbunden resa". Efter flera incidenter känner hon sig inte längre säker på att mormodern blir...onsdag 20/9 19:58

Drag under galoscherna för nya skoaffären

Nyheter Från kemtvätt och nyckeltillverkning till skoförsäljning. Isak Issa säljer numera skor i sin skomakarbutik i Vallentuna centrum. Och det går fint, berättar han.onsdag 20/9 19:10