Kär syn i Lindholmen. Nu blir det fler tåg i "hämtningstimmen" mellan 16 och 17. Foto: Gunnar Seijbold

Efter vädjan: Nu blir det fler tåg till Lindholmen

Ibland kan det löna sig att höra av sig till Arriva. Det visar sig nu när Lindholmensborna får två extra avgångar vid hämtningstid på föskola och skola. – En jättebra ändring, säger Sofia Segergren (C).

  • Publicerad 10:01, 29 aug 2017

– Det var 30-minuterstrafik på eftermiddagen då många behöver åka för att hämta barn på förskola och fritids. Invånare hörde av sig till mig och vi kontaktade Arriva, säger Sofia Segergren (C), som även hon är Lindholmenbo.

Från början lät det svårt att ändra tidtabellen. Det handlade om teknik, kapacitet på banan och att trycka upp nya tidtabeller. Men så småningom fick Sofia Segergren det efterlängtade mejlet: ”Vi har beslutat att tillmötesgå ditt önskemål om att utöka trafiken till Lindholmen genom att låta tågen mot Ormsta 16.00 och 16.30 fortsätta till Lindholmen. Ändringen kan genomföras från och med 11 september 2017.”, skrev Lars-Henrik Larsson, trafikplaneringschef på Arriva.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Bråk på Danderyds sjukhus

Nyheter Polis på platsen Vid halv fyra-tiden fick polisen in ett larm om ett bråk på Danderyds sjukhus.tisdag 23/1 16:37

Massor av animerat i Vallentuna Kulturhus

Nyheter "Får se hur filmframställningen gått till" I vår visas olika animerade filmer på kulturhuset. Dessutom blir det utställning med Dunderklumpens "pappa" Per Åhlén, och lokala kulturskoleelever visar sina filmer.tisdag 23/1 15:53