Efter vattenskadan – Jesses öppnar snart

Många undrar vad som händer med Jesses krog, som varit stängd i snart ett år. Nu finns ett svar – den 2 januari slår de upp portarna igen.

  • Publicerad 11:50, 13 nov 2017

Populära lunchkrogen Jesses i Kärrtorp har varit stängd sedan i februari. Orsaken är en vattenläcka i en lägenhet ovanför och enligt infon på dörren till restaurangen skulle de ha öppnat igen innan sommaren, men så blev det inte.

Många undrar

Nu har läsare hört av sig och undrar vad som händer.

– Det var en stor läcka, de som bor ovanpå oss borrade sönder ett rör till ett element så 2 000 liter vatten rann ner i vårt kök, genom taket. Brandkåren fick komma, säger Therese Willarp, som driver Jesses krog.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Sedan dess har det varit strul med olika saker, enligt Therese Willarp, därför har det dragit ut på tiden. Allt från att man inte hittat ritningar till fastigheten till byggbolag som hoppat av.

Öppnar efter nyår

– Att inte veta när jag kan öppna igen har varit väldigt jobbigt, det är många som frågar, och jag har ju personal som väntar på att få börja jobba igen, säger hon.

I veckan kom beskedet – de kan öppna den 2 januari 2018, nu med en hk-anpassad wc, något man inte haft tidigare.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Pionjär bjuder in alla på yoga i Solberga

Nyheter "Gjorde mig frisk igen" Ann-Marie tog Astangayogan till Sverige på 1980-talet. Nu startar hon yogaklass för ungdomar i Solberga.söndag 18/3 9:00

Planen för gamla biblioteket i Fruängen

Nyheter "Vi ser ett stort intresse" Mat och dryck, service och vård – det är vad centrumägaren i Fruängen tänker satsa på i de lokaler som nu står tomma.lördag 17/3 7:30