Ö-förvirringen är total i en ny informationsfolder. Foto: Läsarbild

Elbolag inleder jättearbete – med supertabbe

I dagarna inleds det omfattande arbetet med att lägga om elnätet på hela Stora Essingen. Men arbetet kunde fått en bättre start för ansvarigt företag.

  • Publicerad 14:03, 9 apr 2018

Det är elnätsbolaget Ellevio som i en informationsfolder som getts ut till boende på Stora Essingen illustrerar stadsdelen fel. Man har av misstag valt en bild på grannön, Lilla Essingen.

– Bilden är köpt av en bildbyrå där den var "taggad" som Stora Essingen. Självklart borde vi upptäckt det innan vi tryckte foldern. Det är olyckligt, säger Jonatan Björck, presschef på Ellevio.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Arbetet kommer att pågå i två år och är ett av de största som någonsin genomförs i Stockholm.

– Vi kommer att försöka ha en tydlig kommunikation hur arbetet fortskrider. Det kommer att vara perioder då man behöver leda om trafik och flytta busshållplatser eftersom det ska grävas ner kablar i jorden, säger Jonatan Björck.

Företaget har på webbversionen av informationen bytt ut bilden till en som föreställer Stora Essingen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nu trafikerar bussar Värtavägen igen

Nyheter Ny ringlinje i väntan på ettan Efter lång kamp – nu trafikerar äntligen bussar Värtavägen igen.söndag 22/4 8:34

De vill lyfta risig skamfläck på Kungsholmen

Nyheter Nu lovar staden bättring Platsen vid kajakuthyrningen i Kristineberg kunde varit en pärla. Men istället är den fylld av sopor och vid bryggan står ett nedklottrat hus. Det vill Kungsholmsbon Rasmus Jonlund (L) ändra på.söndag 22/4 8:10