En person är avliden efter en lägenhetsbrand på Kungsholmen under onsdagseftermiddagen. Foto: Mostphotos

En död efter lägenhetsbranden på Kungsholmen

Under onsdagskvällen började det brinna i en lägenhet på Kungsholmen. En person har avlidit i en av bostäderna som brann.

  • Publicerad 07:29, 15 jun 2017

Branden bröt ut runt klockan 17.30 på onsdagen på Maria Sandels Gränd vid Grubbensringen nära Fleminggatan.

Storstockholms brandförsvar lyckades släcka branden efter ungefär en timme, men i det eldhärjade huset hittades en person avliden.

Stockholmspanelen: "Det är för många tiggare i t-banan"

– Personen är ännu inte helt identifierad, men vi har ingen anledning att tro att det är någon annan än den person som var skriven på adressen, säger Carina Skagerlind vid Stockholmspolisen till Radio Stockholm.

LISTA: Här är alla stockholmare som är sommarvärdar i P1

Anhöriga till den avlidne informerades under onsdagskvällen. Varför det började brinna är inte klarlagt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Stockholm vägrar byta ut sommarskylt

Nyheter Arg liberal: "Folk kontaktar mig och frågar om det fortfarande är sommar i Stockholm" Trots att den väcker irritation låter staden den somriga skylten på Kungsholmen sitta kvar. Av snålhet.lördag 23/9 16:00

Ekomatkedja vill expandera – för dina pengar

Nyheter Den ekologiska matvarukedjan Paradiset ber stockholmarna att lätta på plånboken i en nystartad crowdfundingkampanj. Men det beror inte på att affärerna går knackigt, enligt vd Johannes Cullberg:...fredag 22/9 14:00