En person är avliden efter en lägenhetsbrand på Kungsholmen under onsdagseftermiddagen. Foto: Mostphotos

En död efter lägenhetsbranden på Kungsholmen

Under onsdagskvällen började det brinna i en lägenhet på Kungsholmen. En person har avlidit i en av bostäderna som brann.

  • Publicerad 07:29, 15 jun 2017

Branden bröt ut runt klockan 17.30 på onsdagen på Maria Sandels Gränd vid Grubbensringen nära Fleminggatan.

Storstockholms brandförsvar lyckades släcka branden efter ungefär en timme, men i det eldhärjade huset hittades en person avliden.

Stockholmspanelen: "Det är för många tiggare i t-banan"

– Personen är ännu inte helt identifierad, men vi har ingen anledning att tro att det är någon annan än den person som var skriven på adressen, säger Carina Skagerlind vid Stockholmspolisen till Radio Stockholm.

LISTA: Här är alla stockholmare som är sommarvärdar i P1

Anhöriga till den avlidne informerades under onsdagskvällen. Varför det började brinna är inte klarlagt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Beskedet: Tekniska Nämndhuset renoveras

Nyheter "De säger nej till 600 nya bostäder i city" Stadsbyggnadsnämnden har beslutat att rusta upp Tekniska Nämndhuset. Möjligheten att bygga lägenheter i fastigheten går därför förlorad. "Oansvarigt", menar Moderaterna.fredag 24/11 16:45

450 elever kan snart stå utan skola

Nyheter Friskola blir bostäder på Södermalm – flyttplan stoppad 450 elever på Södermalm kan snart stå utan lokaler. En friskola ska bli bostäder och skolans plan – att flytta till en anrik fastighet i Gamla stan vid årsskiftet – har nu stoppats av staden.fredag 24/11 15:23