En person är avliden efter en lägenhetsbrand på Kungsholmen under onsdagseftermiddagen. Foto: Mostphotos

En död efter lägenhetsbranden på Kungsholmen

Under onsdagskvällen började det brinna i en lägenhet på Kungsholmen. En person har avlidit i en av bostäderna som brann.

  • Publicerad 07:29, 15 jun 2017

Branden bröt ut runt klockan 17.30 på onsdagen på Maria Sandels Gränd vid Grubbensringen nära Fleminggatan.

Storstockholms brandförsvar lyckades släcka branden efter ungefär en timme, men i det eldhärjade huset hittades en person avliden.

Stockholmspanelen: "Det är för många tiggare i t-banan"

– Personen är ännu inte helt identifierad, men vi har ingen anledning att tro att det är någon annan än den person som var skriven på adressen, säger Carina Skagerlind vid Stockholmspolisen till Radio Stockholm.

LISTA: Här är alla stockholmare som är sommarvärdar i P1

Anhöriga till den avlidne informerades under onsdagskvällen. Varför det började brinna är inte klarlagt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Konstnären Aluoch: "Folk frågar varför jag bara målar svarta"

Nyheter Ställer ut på södergalleri Vernissagen för utställningen Art for Selfcare blev för många historisk. Här berättar konstnären Steffi Aluoch om sina verk, mötet med Angela Davis och det stora i att kunna titta på konst och för...onsdag 19/7 18:00

"Var bor Karlsson på taket?" – Här är turisternas konstigaste frågor

Nyheter ✔ Vad tjänar Kungen? ✔ Karta till Agnetha Fältskog ✔ Hyra Hovet för hockey Kan man hyra Hovet för att spela hockey med polarna, var köper man det bästa renköttet och vilka gator är bäst för kändisspotting? Här är turisternas mest udda frågor inför Stockholmsbesöket.tisdag 18/7 16:15