Foto: Sacharias Källdén

En gripen efter skottlossning i Vallentuna

En person är gripen efter att en skottlossning ägt rum i Vallentuna under söndagskvällen. Ett stort polispådrag ska ha jagat efter gärningspersonen.

Det var klockan 20.49 under söndagskvällen som polisen fick larm om skottlossning i Angarn, Vallentuna. När polisen kom till platsen visade det sig att ett antal skott ska ha avlossats, dock inte riktade mot någon person.

Enligt Aftonbladet ska gärningspersonen flytt platsen i en bil samtidigt som polisen ska ha placerat ut flera spikmattor. Den misstänkta gärningsmannen ska ha blivit jagad av flera polispatruller och även helikopter.

Nyhetsbyrån TT rapporterade sedan att en person har gripits och anhållits och att en annan person är anhållen i sin frånvaro.

Enligt uppgifter till Aftonbladet ska mannen inte ha riktat vapen mot annan person när hen sköt utan ska ha skjutit i syfte att hota.

– Man har inlett förundersökning på grovt olaga hot och vapenbrott, inga andra kommentarer om ärendet, säger Nicklas Mattson till tidningen.

Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

"Lämnande min dementa mormor på fel adress flera gånger"

Nyheter Hård kritik mot "turbunden resa" i Täby Mickaela Bergholtz känner sig orolig varje gång hennes dementa mormor ska hämtas eller lämnas med "turbunden resa". Efter flera incidenter känner hon sig inte längre säker på att mormodern blir...onsdag 20/9 19:58

Drag under galoscherna för nya skoaffären

Nyheter Från kemtvätt och nyckeltillverkning till skoförsäljning. Isak Issa säljer numera skor i sin skomakarbutik i Vallentuna centrum. Och det går fint, berättar han.onsdag 20/9 19:10