Foto: Sacharias Källdén

En gripen efter skottlossning i Vallentuna

En person är gripen efter att en skottlossning ägt rum i Vallentuna under söndagskvällen. Ett stort polispådrag ska ha jagat efter gärningspersonen.

  • Publicerad 09:30, 14 aug 2017

Det var klockan 20.49 under söndagskvällen som polisen fick larm om skottlossning i Angarn, Vallentuna. När polisen kom till platsen visade det sig att ett antal skott ska ha avlossats, dock inte riktade mot någon person.

Enligt Aftonbladet ska gärningspersonen flytt platsen i en bil samtidigt som polisen ska ha placerat ut flera spikmattor. Den misstänkta gärningsmannen ska ha blivit jagad av flera polispatruller och även helikopter.

Nyhetsbyrån TT rapporterade sedan att en person har gripits och anhållits och att en annan person är anhållen i sin frånvaro.

Enligt uppgifter till Aftonbladet ska mannen inte ha riktat vapen mot annan person när hen sköt utan ska ha skjutit i syfte att hota.

– Man har inlett förundersökning på grovt olaga hot och vapenbrott, inga andra kommentarer om ärendet, säger Nicklas Mattson till tidningen.

Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Bråk på Danderyds sjukhus

Nyheter Polis på platsen Vid halv fyra-tiden fick polisen in ett larm om ett bråk på Danderyds sjukhus.tisdag 23/1 16:37

Massor av animerat i Vallentuna Kulturhus

Nyheter "Får se hur filmframställningen gått till" I vår visas olika animerade filmer på kulturhuset. Dessutom blir det utställning med Dunderklumpens "pappa" Per Åhlén, och lokala kulturskoleelever visar sina filmer.tisdag 23/1 15:53