Enebybergsbor efter misstänkta mordet: "Ruskigt"

Ett larm om ett våldsdåd i Enebyberg inkom till polisen under fredagskvällen. Polisen misstänker mord alternativt dråp.

  • Publicerad 12:10, 28 okt 2017

Det var klockan 18.45 under fredagskvällen som ett larm inkom till polisen om en avliden person i en villa i Enebyberg. En förundersökning inleddes om mord/dråp på grund av omständigheterna på plats.

Under natten arbetade tekniker i villan och brottsplatsen ska fortsatt varit avspärrad nu på lördagsmorgonen.

Imorse var ännu ingen är gripen i ärendet.

Bland boende i Enebyberg som vi talar med är det dämpat idag.

- När det kommer så här nära. Det är väldigt jobbigt. Det är så lugnt och skönt i det här samhället. Det är lite ruskigt, säger personen.

Flera andra boende uttrycker bestörtning under lördagsmorgonen.

Redaktionen var i kontakt med polisen vid lunchtid under lördagen. Där är man förtegen kring detaljer och säger att undersökningen på plats fortsatter.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Julmarknad i Täby – då kan vi också ge bort gåvor

Nyheter "Gåvorna ska hamna så nära som möjligt" När Täby Park anordnar julmarknad i december har man nytt fokus som handlar om att ge bort gåvor till bättre behövande. – Väldigt fint att också ge presenter till andra, säger Maria Campos Björkquist.onsdag 22/11 17:20

Nu går Täbybor ihop för att anlita vaktbolag

Nyheter "Betalar gärna för att slippa bli utsatt" I Skarpäng har många boende tröttnat på inbrotten i området. Nu ska de gå ihop för att anlita ett vaktbolag för att rondera i området. Och de är långt ifrån ensamma.onsdag 22/11 16:54