En droppe i taget. Enköping närmare ett nytt familjebad Foto: Mostphotos

Enköping närmare ett nytt familjebad

Ett nytt badhus kommer närmare. Enköpings kommun och Cobab AB, som vann upphandlingen, har skrivit under en samverkansdeklaration.

  • Publicerad 12:49, 12 dec 2017

Det var i februari som Cobab vann upphandlingen för familjebadet.

– Det känns mycket bra och vi är fullt fokuserade på att vi tillsammans ska bygga det nya badet. Vi ligger bra till i projektet och jag är övertygad om att invånarna, föreningarna och besökarna kommer få ett jättefint familjebad, säger Peter Lund, kommundirektör, i ett pressmeddelande.

Tidigare har meddelats att förhoppningen är att den nya simhallen ska vara klar att använda i december år 2020. Kostnaden för projektet har tidigare fått ett kostnadstak på 350 miljoner kronor, men i det är inte kringkostnader för infrastruktur, som vägar och parkeringsplatser inräknade. Det ska max hamna på 30 miljoner kronor.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Man säger sig ha blivit attackerad med kniv på Västerleden

Nyheter En man larmade på onsdagskvällen polis efter att han blivit attackerad av en okänd man med kniv, utanför sin bil.torsdag 19/4 9:13

Tant Gredelin tar plats i White guide

Nyheter I sommar tar hon över Kaffestugan Härnevi, nu omnämns flaggskeppet Tant Gredelin i White Guide. – Visst fasiken är det jätteroligt, säger Jessica Jowilin, som driver Tant Gredelin.onsdag 18/4 13:58