Under natten detonerade något inne på en frisörsalong i Spånga. Foto: Anna Rönnqvist/Sacharias Källdén

Explosion inne på frisörsalong i Spånga

Vi tretiden i natt fick polisen larm om en detonation inne på en frisörsalong på Spånga torg.

Det var under natten till idag som något exploderade inne i en frisörsalong vid Spånga torg.

– När vi kom dit såg vi krossat fönsterglas och skador inne i lokalen. Ingen person har skadats, säger Lars Byström presstalesman på Stockholmspolisen.

Enligt Lars Byström är det fortfarande oklart vad som orsakat detonationen. Han säger också att det i nuläget inte finns någon misstänkt eller gripen.

– Vi har haft tekniker på plats som förhoppningsvis ska komma fram till vad som orsakat detonationen. och säkra andra spår. Vi har också knackat dörr i området, säger Lars Byström.

En förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse är inledd.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vällingby city finns inte mer

Nyheter Klart: Anrika centrumet byter namn – igen Har det precis satt sig att kalla Vällingby centrum för city? Eller tillhör du dem som helt enkelt vägrat det nya namnet? Nu kommer beskedet: Vällingby city byter namn – igen.lördag 23/9 13:05

Stor lista: Helgtipsen du inte vill missa i Västerort och Järfälla

Nyheter ✓Det vet du-konsert ✓Loppisar ✓Walk of hope Kom i höststämning med våra helgtips! Den här veckan kan du svira på halsduken och heja fram hemmalaget, gå på höstmarknad, promenera för kampen mot barncancer eller se bandet Det vet du på...lördag 23/9 7:09