Under natten detonerade något inne på en frisörsalong i Spånga. Foto: Anna Rönnqvist/Sacharias Källdén

Explosion inne på frisörsalong i Spånga

Vi tretiden i natt fick polisen larm om en detonation inne på en frisörsalong på Spånga torg.

  • Publicerad 10:40, 7 jul 2017

Det var under natten till idag som något exploderade inne i en frisörsalong vid Spånga torg.

– När vi kom dit såg vi krossat fönsterglas och skador inne i lokalen. Ingen person har skadats, säger Lars Byström presstalesman på Stockholmspolisen.

Enligt Lars Byström är det fortfarande oklart vad som orsakat detonationen. Han säger också att det i nuläget inte finns någon misstänkt eller gripen.

– Vi har haft tekniker på plats som förhoppningsvis ska komma fram till vad som orsakat detonationen. och säkra andra spår. Vi har också knackat dörr i området, säger Lars Byström.

En förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse är inledd.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Samhällskris på gång? Sköt dig själv

Nyheter Nu utbildar Lotta-kåren Västerort i krisberedskap Lär dig sköta dig själv när samhällskrisen kommer. Det vill Lotta-kåren som nu utbildar Västerortsbor i hur man tar hand om sig själv i händelse av kris.torsdag 26/4 17:01

Brommabo! Här är ditt genomsnittliga liv

Nyheter Känner du igen dig i statistiken? Du är mellan 24 och 32 år, bor i en tvåa i Abrahamsberg och röstade på Moderaterna. Eller kanske är du dryga decenniet äldre och bor i en villa i Höglandet. Vi har kartlagt den genomsnittlige...torsdag 26/4 16:28

Vi är Västerort