Under natten detonerade något inne på en frisörsalong i Spånga. Foto: Anna Rönnqvist/Sacharias Källdén

Explosion inne på frisörsalong i Spånga

Vi tretiden i natt fick polisen larm om en detonation inne på en frisörsalong på Spånga torg.

  • Publicerad 10:40, 7 jul 2017

Det var under natten till idag som något exploderade inne i en frisörsalong vid Spånga torg.

– När vi kom dit såg vi krossat fönsterglas och skador inne i lokalen. Ingen person har skadats, säger Lars Byström presstalesman på Stockholmspolisen.

Enligt Lars Byström är det fortfarande oklart vad som orsakat detonationen. Han säger också att det i nuläget inte finns någon misstänkt eller gripen.

– Vi har haft tekniker på plats som förhoppningsvis ska komma fram till vad som orsakat detonationen. och säkra andra spår. Vi har också knackat dörr i området, säger Lars Byström.

En förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse är inledd.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Filmaren som väljer Spånga framför New York

Nyheter Så gick det till när 20-åringen vann pris för sin första långfilm En olycka fick Spångas senaste stjärnskott Robin Sherlock Holm, 20 år, att inse att ingen tid finns att spilla när det gäller drömmar. Nu har han vunnit pris för sin första film.fredag 23/2 15:33

Weekend-lista: Helgens aktiviteter i Västerort och Järfälla

Nyheter ✓Hyr skidor gratis ✓Ät semmelmuffins med en katt ✓Barnteater med jonglör Nej, nej, nej. Inte kan du sitta still när det finns SÅHÄR mycket att göra i Västerort och Järfälla. Se så! Ut och ät en semmelmuffins med en katt!fredag 23/2 15:14