På torsdagskvällen inträffade en explosion i närheten av ett bostadshus i Hässelby. Foto: Mostphotos

Explosion vid bostad i Hässelby igår kväll

Igår vid 20-tiden inträffade en explosion i närheten av en bostad i Hässelby villastad. Ingen person skadades fysiskt vid händelsen som rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse.

  • Publicerad 08:32, 9 feb 2018

Igår kväll detonerade något som orsakade en explosion i närheten av en bostad i Hässelby villastad, i närheten av Trollbodaskolan.

– Det har blivit skador på dörren och fönster på bostaden och även på en bil som stod parkerad i närheten. Ingen person är skadad, säger Per Fahlström, presstalesperson hos Stockholmspolisen.

Polisen sökte igår kväll med patrull och hundpatrull på platsen men i nuläget är ingen gripen misstänkt för händelsen som rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse.

– Det är fortfarande oklart vad det är som har exploderat, det är det man måste utreda nu, säger Per Fahlström.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Det säger din adress om dig

Bostad Så stämplas du – och ditt kvarter – på söksajten Bor du i ett urbant singelhushåll eller är ni en höginkomsttagarfamilj i villa som gillar skidåkning? Nu kan vanliga söksajter berätta vem du är – baserat på din adress.onsdag 21/2 7:01

Krögarna som sätter Älvsjö på världskartan

Nyheter Restaurangägarens egna ord om stjärnan i Guide Michelin Igår fick restaurangen Aloë en stjärna i åtråvärda Guide Michelin. Niclas Jönsson, som är en av grundarna, är nöjd över att de nu nått sitt främsta mål: att sätta Älvsjö på världskartan.tisdag 20/2 20:29