På torsdagskvällen inträffade en explosion i närheten av ett bostadshus i Hässelby. Foto: Mostphotos

Explosion vid bostad i Hässelby igår kväll

Igår vid 20-tiden inträffade en explosion i närheten av en bostad i Hässelby villastad. Ingen person skadades fysiskt vid händelsen som rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse.

  • Publicerad 08:32, 9 feb 2018

Igår kväll detonerade något som orsakade en explosion i närheten av en bostad i Hässelby villastad, i närheten av Trollbodaskolan.

– Det har blivit skador på dörren och fönster på bostaden och även på en bil som stod parkerad i närheten. Ingen person är skadad, säger Per Fahlström, presstalesperson hos Stockholmspolisen.

Polisen sökte igår kväll med patrull och hundpatrull på platsen men i nuläget är ingen gripen misstänkt för händelsen som rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse.

– Det är fortfarande oklart vad det är som har exploderat, det är det man måste utreda nu, säger Per Fahlström.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Väpnat rån i södra Stockholm

Nyheter Hundpatrull eftersöker rånarna En butik i Bagarmossen rånades under torsdagskvällen. Polisen finns på plats men ännu är ingen gripen.torsdag 22/2 20:08

S tonar ner förlust om Hammarbyskogen

Nyheter Valeskog (S): "Nu jobbar vi vidare med alliansens förslag" Miljöpartiet höll sitt ord – och splittrade den rödgröna majoriteten på dagens möte i stadsbyggnadsnämnden. Istället blir det alliansen som håller i taktpinnen för Hammarbyskogens framtid. Men Jan...torsdag 22/2 17:29