Exempel på extraljus. Extraljusen som stals vid pendlarparkeringen i Enköping hade ledlampor. Foto: Mostphotos

Extraljus till bilen stjäls i Enköping

De senaste veckorna har flera ljusramper, extraljus, till bilar tillgripits i Enköping. Framförallt på pendlarparkeringen och utanför Lasarettet.

  • Publicerad 09:31, 12 jan 2018

Någon gång mellan söndagen och måndagen stals en ljusramp från en bil parkerad på pendlarparkeringen. Det är en stöld i mängden de senaste veckorna. Enligt polisen har stölderna skett främst på just pendlarparkeringen, eller på parkeringen intill Lasarettet i Enköping.

– Det har varit flera sådana här stölder de senaste veckorna. Vi har inga misstänkta i dagsläget, säger Jonas Rickeborn, på Enköpingspolisen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hovrätten skärper Enköpingsbons dom

Nyheter Hovrätten skärper tingsrättens dom mot Enköpingsbo.fredag 19/1 13:28

Enköping, jag älskar dig <3

Nyheter När jag var 18 år gammal hade jag en vän som sa att Enköping hade allt. Jag garvade. Jag drömde om den stora världen. Stockholm. Göteborg. Eller vafan, Uppsala hade räckt.fredag 19/1 10:13