Fångat på film – här brinner båtarna i Täby

Cristina Andrei var på väg hem när hon blev vittne till båtbranden i Arninge. – Jag tänkte herregud vad kommer röken ifrån? Allt var superskrämmande, säger Cristina Andrei.

  • Publicerad 15:31, 23 okt 2017

Det var i lördags när Cristina Andrei satt i bilen tillsammans med sin man och son på väg hem från stan när de fick se en tjock svart rök som steg upp mot himmelen.

–​ Vi visste inte vad som hade hänt och var röken kom ifrån så vi bestämde oss för att följa efter den. Först trodde vi att den kom från en fabrik, säger Cristina Andrei.

LÄS OCKSÅ: Flera båtar brann i Arninge

​Cristina Andrei såg ingen eld, men hon fick en dålig känsla av den svarta röken. Hon misstänkte att det brann och började filma händelsen.

– ​När vi kom fram såg vi en jättestor eld och det såg väldigt allvarligt ut. Räddningstjänsten var redan på plats när vi anlände men de hade inte påbörjat släckningsarbetet. De hade precis börjat dra fram slangarna, säger hon.

"Väldigt obehagligt"

​Det var Cristinas Andreis man som upptäckte att det var båtar som brann. ​

–​ Det var väldigt obehagligt. Vi tyckte det var synd att båtarna brann och det var många frågor som dök upp i huvudet, säger hon.

När de såg räddningstjänsten bestämde de sig för att lämna platsen och åka vidare hemåt.

Se filmen i spelaren.
 
 

Ingen person kom till skada vid branden. Foto: Hege Hellström

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Han tar USA till Vallentuna

Nyheter "All den här skiten är till salu" Rolf Hjelm vill ha roligt i livet. Därför driver han en ”amerikansk shop” hemma i Vallentuna. – Det är ingen som tackar en för att man lever ett tråkigt liv, säger han.fredag 20/4 16:50

Här är Täbys mest igenkända politiker

Nyheter "Är det tennisspelaren? Stefan Edberg?" Hur väl känner Täbyborna igen sina lokala politiker? Vi drog ut på stan och gjorde en högst ovetenskaplig men rätt så underhållande och förmodligen något så när rättvisande undersökning.fredag 20/4 16:40