Foto: Arkiv

Fann heroin i lägenhet efter husrannsakan

Efter helgen så misstänks ett flera personer för en mängddrogrelaterade brott.

  • Publicerad 12:52, 27 mar 2017

Vid 18-tiden på fredagskvällen så stoppades en 35-årig förare på Torstunavägen utanför Enköping. Mannen blåste positivt för alkohol, men var även narkotikapåverkan. Mannen misstänks för rattfylleri, och drograttfylleri.

Ungefär samtidigt som en polispatrull stoppade mannen på Torstunavägen så stoppade en annan patrull en narkotikapåverkad person på Bergsgatan i Enköping. Mannen misstänks för narkotikabrott, genom bruk och innehav.

En halvtimme senare påträffar polisen tre narkotikapåverkade personer på Fabriksgatan i Enköping. Den ena visade sig även vara efterlyst, och frihetsberövades därför. I samband med gripandet av de tre personerna så gjorde polis även en husrannsakan i en lägenhet som männen befunnit sig i.

Där fann polisen mellan tre till fyra gram heroin.

Ett par timmar senare, vid 23-tiden, påträffas ännu en drogpåverkad man på Fabriksgatan, som misstänks för bruk av narkotika.

Senare, på lördagsnatten, stoppades en drogpåverkad man på Rombergsgatan. Mannen hade också en mindre mängd cannabis på sig.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nästan var fjärde invånare i Håbo utsatt för brott

Nyheter Nästan var fjärde person i Håbo och Enköping blev utsatt för någon form av brott under 2016. Det visar ny statstik från BRÅ.onsdag 22/11 15:17

Kommunen stoppar IP Onlys utgrävningar

Nyheter Kommunen har bestämt att stoppa IP Only från att gräva i tätorten och kransorterna tills vidare. – Eftersom inte avtalet har följts måste vi ta till den här åtgärden, säger Gunilla Eksudd, park-och...tisdag 21/11 16:52