Knack, knack. Finansborgarrådet Karin Wanngård knackade dörr i Kristineberg i veckan. Foto: Gabriel Dahlander

Finansborgarrådet knackade på i Kristineberg

Valupptakten har börjat. I alla fall på Kungsholmen. I går kväll knackade finansborgarrådet Karin Wanngård (S) dörr i Kristineberg.

  • Publicerad 16:40, 13 mar 2018

I måndags kväll hade Socialdemokraterna i Stockholm en "mini-kickoff" på valåret och knackade dörr i Kristineberg.

– Det här är ett väldigt roligt sätt att träffa stockholmare och få samtala om vilka politiska frågor som berör dem, säger finansborgarråd Karin Wanngård (S).
 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Stort bråk i City – två personer skadade

Nyheter Flera polispatruller på plats utanför McDonalds Flera personer började slåss utanför McDonalds på Vasagatan på måndagskvällen. Två personer ska ha blivit skadade.måndag 19/3 21:17

Kolla in historiska rummen i Medborgarhuset

Nyheter ✓Kan göras om till stans mäktigaste kontor ✓Vissa originaldetaljer från 1700-talet Längst in i hjärtat av Medborgarhuset ruvar byggnaden på historiska hemligheter, vissa med anor ända från 1600-talet. När det nya Medborgarhuset väl står klart ska de bli – kontor.måndag 19/3 20:10