Knack, knack. Finansborgarrådet Karin Wanngård knackade dörr i Kristineberg i veckan. Foto: Gabriel Dahlander

Finansborgarrådet knackade på i Kristineberg

Valupptakten har börjat. I alla fall på Kungsholmen. I går kväll knackade finansborgarrådet Karin Wanngård (S) dörr i Kristineberg.

  • Publicerad 16:40, 13 mar 2018

I måndags kväll hade Socialdemokraterna i Stockholm en "mini-kickoff" på valåret och knackade dörr i Kristineberg.

– Det här är ett väldigt roligt sätt att träffa stockholmare och få samtala om vilka politiska frågor som berör dem, säger finansborgarråd Karin Wanngård (S).
 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Avslöjar: Dolt bygge bakom mystiska smällar

Nyheter Förklaringen till de kraftiga ljuden som skakat om delar av Södermalm Smällarna som hörts och känts på Söder i veckan har förbryllat både boende och polisen. Nu visar det sig att det rör sig om sprängningar inuti Skinnarviksberget.lördag 17/3 8:53

Populär pub på Söder blir av med tillståndet

Nyheter Får inte längre sälja alkohol En av Södermalms populära kvarterskrogar tappar tillståndet att sälja alkohol. Anledning: ekonomin har missköts grovt, och man har smitit från skattenfredag 16/3 17:10